Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, l-a atacat pe Facebook pe Vlad Voiculescu dupa ce acesta spusese că premierul Cîțu și-a permis să-i ”ievalueze” echipa așa cum făcuse Tudorel Toader cu Codruța Kovesi.

Tudorel ToaderFoto: Captura Digi 24

”Oare ce era de evaluat la Vlad Voiculescu, ministrul fără diplomă, după ce și-a delegat toate atribuțiile?”, a scris Tudorel.

Vlad Voiculescu a avut vineri prima sa ieșire publică, la două zile de la demiterea sa de către Florin Cîțu, în care a lansat un atac dur la adresa premierului, despre care a spus că s-a transformat în primul epidemiolog al țării, care și-a bătut joc de munca unei echipe. "Am crezut că premierul nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni care ţin de cariera sa politică. (...) Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe, care și-a permis să o <ievalueze>, exact ca Tudorel Toader", a acuzat Voiculescu. El a vorbit despre un șir de ciocniri de mentalități în cele 113 zile de mandat și despre profunda politizare a întregului sistem, care reacționează atunci când îl deranjezi.