​​Cu ocazia venirii în România a vicepreședintei Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, liderul Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a stat de vorbă cu aceasta despre sancțiunile dure aplicate Rusiei ca urmare a invadării Ucrainei. Un alt subiect discutat a fost cel al majorării bugetului Apărării, susține fostul premier pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și o poză de la masa discuțiilor, unde a stat în stânga președintelui.

Florin Cîțu a discutat cu Kamala Harris despre sancțiunile aplicate Rusiei de SUA și majorarea bugetului pentru ApărareFoto: Florin Citu - facebook

„Un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții”, a mai afirmat liderul liberalilor.

Nu în ultimul rând, Florin Cîțu a subliniat legătura strânsă dintre SUA și România, reiterând susținerea părții române cu privire la agenda comună.

„România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, a concluzionat șeful PNL.

Citeste mai mult PeBloguri

Articol susținut de PeBloguri