Cea mai spectaculoasa afacere in materie de domenii de internet ii apartine lui Chris Clark care a achizitionat adresa: pizza.com in 1994 cu numai 20 de dolari si vandut-o pentru 2,6 milioane de dolari, informeaza Pravda. Potrivit publicatiei rusesti, in acest moment, cele mai bine cotate domenii de internet sunt Sex.com, care valoreaza 12,5 milioane de dolari, urmat de Porn.com, in valoare de 9,5 milioane de dolari.

Saptamana trecuta, echipa ce controleaza sonda spatiala MESSENGER a anuntat ca propunerea catre Uniunea Internationala a Astronomilor, de a numi craterul nou descoperit Eminescu, a fost acceptata, scrie Stiinta.info.

Pierderile suferite de armata americana in Irak obliga statul major al SUA sa recurga la persoanele care au suferit condamnari penale. Potrivit ziarului The Guardian, anul trecut US. Army a dispus revocarea sentintelor pentru 511 condamnati pentru delicte grave care au acceptat inrolarea. Publicatia britanica sustine ca cel putin 20% din contingentul de soldati activi ai armatei americane au avut probleme cu legea, cele mai intalnite infractiuni fiind depasirea limitei de viteza.

Dalai Lama si dizidentul chinez Hu Jia "au fost declarati cetateni de onoare ai Parisului, noteaza Reuters. Potrivit analistilor acest gest agraveaza conflictul dintre Franta si China aparut pe marginea diferendului dintre cele doua tari privind Tibetul.

Aeronavele Boeing 757 apartinand companiei Continental Airlines traverseaza in mod regulat Atlanticul cu un nivel al carburantilor sub limita admisa. Potrivit cotidianului Le Figaro in 1990, din cauza carburantului insuficient un avion columbian a cazut pe aeroportul Kennedy facand 73 de victime. Robert Mendez, senator de New Jersey a cerut autoritatilor sa deschida o ancheta pe acesta tema.

Directorul general al Samsung Lee Kun-Hee si-a dat demisia. Decizia acestuia a fost luat dupa ce Lee Kun-Hee a fost pus oficial sub acuzare pentru deturnare de fonduri, scrie BBC News. Oficialii Samsung nu au desemnat inca un succesor pentru functia ocupata de Lee Kun-Hee.