Inspectorul Ispir Anghel a dat o amenda de 30 milioane de lei vechi pentru o magazie fara autorizatie pe un teren din Baneasa

Dupa nici o luna, functionarul Primariei s-a facut stapan pe teren folosind actele de amenda

Mafia imobiliara este atat de eficienta incat a ajuns sa-ti fie frica sa arati actele de proprietate chiar si in fata autoritatilor. Asta a patit familia Tecsi Stefan Grigore care a ramas fara 825 de metri patrati in Baneasa dupa ce s-a dus cu actele terenului la Primaria sectorului 1.

Reteta dupa care au actionat mafiotii imobiliari din Primaria sectorului 1 a fost una cat se poate de simpla. Pe motiv ca in gradina casei familia Tecsi ar fi construit o magazie fara autorizatie doi functionari ai Primariei sectorului 1, Iosifescu Mirela si Ispir Anghel, au amendat-o cu 30 de milioane de lei vechi. „ In 2005, m-au chemat la primarie, serviciul Disciplina in constructii, cu toate actele de proprietate. Cum i le prezentam, doamna Iosifescu mergea si facea copii dupa ele. In luna septembrie 2005 domnul Ispir Anghel ne-a notificat ca terenul nostru devenise al lui. Noaptea a venit cu un comando de muncitori, ne-a impuscat cainii si a ingradit cu sarma terenul.

Integral in Gandul