„Te deranjeaza cineva, scoti pistolul si iti faci singur dreptate.“ Nu este un motto pentru pistolarii din vestul-salbatic, ci pentru protagonistii ultimelor incidente armate produse in Constanta, judet care, cel putin in ultimele patru zile, continua sa-si justifice pozitia secunda in „topul“ celor mai periculoase din tara.

Desi mai-marii Internelor sustin ca este vorba doar despre situatii izolate, acestea au o frecventa ingrijoratoare, punand in pericol siguranta unor oameni a caror singura vina este aceea ca se afla in preajma unor tineri care au inteles gresit „instructiunile de folosire“ ale pistoalelor pentru autoaparare.

Ultimul incident de acest gen a avut loc chiar ieri-noapte, intr-o benzinarie din Mangalia. Dupa ce si-au impartit cu sete pumni si picioare, doi localnici si-au chemat in ajutor prietenii, cu tot cu armamentul din dotare. Conflictul s-a stins doar dupa ce un tanar a scos din buzunar un pistol cu gaze si a tras cu sete intr-unul dintre „dusmani“. Politistii nu au mai gasit la fata locului decat un cartus, iar investigatiile continua.

Integral in EvZ.