Fata cu cea mai lunga limba din lume. Annika Irmler, o tanara in varsta de 12 ani, din Germania, detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Organul sau masoara nu mai putin de 7 centimetri. "Prietenii imi spuneau intotdeauna ca am o limba incredibil de lunga si ca as putea face bani buni cu ea intro buna zi. Sunt mandra ca oamenii pot citi acum de mine si de limba mea." a declarat fata pentru jurnalisti, potrivit Gardianul.

A pacalit moartea doar o data. O femeie din Italia care pierduse, din cauza unei intarzieri, cursa Air France 447 intre Rio de Janeiro si Paris prabusita pe 1 iunie, a murit intr-un accident rutier, relateaza pagina online a agentiei ANSA. Italienii Kurt si Johanna Ganthaler isi petrecusera vacanta in Brazilia, iar pe 31 mai pierdusera cursa Air France prabusita in Oceanul Atlantic, scrie Cancan.

La 15 ani, are 58 cm si duce o viata normala. Micuta Jyoti (15 ani) din Nagpur, India, are inaltimea de numai 58 de centimetri si cantareste 5 kilograme, dar are vise la fel de mari ca orice fata de varsta ei. Jyoti este mai mica decat un copil obisnuit de doi ani. Sufera de o forma rara de nanism, boala caracterizata prin incetinirea sau oprirea cresterii in raport cu varsta. Medicii spun ca nu va mai creste pana la sfarsitul vietii dar nu au reusit niciodata sa explice situatia ei. Spun doar ca organismul fetei nu produce necesarul de hormoni de crestere. Cand avea trei ani, Jyoti a inteles prima oara ca era diferita de restul copiilor, scrie Click.

Ploi cu mormoloci in Japonia. Oamenii de stiinta din Japonia au ramas perplecsi dupa ce in mai multe orase din tara a inceput sa ploua cu... mormoloci. Potrivit ziarului Daily Telegraph, mii de mormoloci morti au cazut din cer peste mai multe orase din regiunea Ishikawa, in ultimele zile. Ploile cu larve au fost semnalate in orase precum Nanao si Hakusan, unde locuitorii au fost pur si simplu socati de micile creaturi care au picat din cer, scrie Libertatea.

E de zece ani in vacanta. Ian Coates, un mecanic din Marea Britanie, a hotarat in urma cu zece ani sa isi serbeze iesirea la pensie plecand intr-o binemeritata vacanta pe motocicleta. De atunci, insa, barbatul nu s-a mai intors acasa, colindand mai bine de 70 de tari. In tot acest timp, Ian s-a intalnit cu nevasta de sase ori, de fiecare data femeia aducandu-i piese de schimb pentru Honda, scrie Cancan.

Iata si robotul care pregateste masa. Japonezii de la compania Tokyo Riki au reusit sa creeze un robot bucatar, caruia i se spune Okonomiyaki, dupa denumirea unei prajituri traditionale. Robotul stie sa prajeasca oua si poate fi programat sa gateasca si alte mancaruri. Okonomiyaki si-a demonstrat recent talentele de bucatar la o expozitie internationala de tehnologie organizata in capitala Japoniei, Tokyo, scrie Click.

A violat-o ca s-o convinga sa-si inchida usa. Un australian si-a legat fosta iubita si a violat-o cu un vibrator pentru a o speria si a o convinge sa inchida usile casei seara. Barbatul este acuzat, de asemenea, ca a turnat bere peste victima sa inainte de a-si cere scuze pentru comportamentul sau si de a o conduce pe aceasta la locul de munca, scrie Libertatea.

A fugit in lume cu colegul fiului ei. Debbie Mallinson, in varsta de 36 de ani, din Marea Britanie, si-a abandonat cei sase copii si a fugit de acasa cu colegul si prietenul fiului ei, Adam Caban, care are doar 18 ani. "Nu am ce face, m-am indragostit", le-a spus Debbie copiilor ei care nu o lasau sa plece. Pentru ca nu putea iesi, femeia a sarit pe geam si s-a urcat intr-un taxi care a dus-o in Cornwall, unde s-a mutat cu adolescentul, scrie Cancan.