20 de obiceiuri practice pentru o alimentatie sanatoasa si o silueta supla. Slabirea si mentinerea rezultatelor este o cursa pe termen lung, care are ca obiectiv schimbarea definitiva a obiceiurile alimentare, asa ca nu faceti o tragedie din micile abateri. Un corp sanatos si o greutate satisfacatoare presupune schimbarea obiceurilor alimentare pe viata, nu doar pentru o zi, prin urmare, aceasta trebuie sa includa alimentele care va plac si pe care vi le puteti permite. Indiferent de tipul de alimente care va plac sau pe care le puteti procura usor, incercati sa le consumati cu masura, scrie Romania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

Nu stiai asta! Ce se intampla in corpul tau dupa ce mananci nuci si alune! Medicii au aflat abia acum adevarul. Cei care tin la sanatatea lor nu trebuie sa cheltuiasca multi bani cumparand vitamine, pentru ca unele alimente la indemana oricui contin tot ce este necesar organismului. O noua cercetare arata ca nucile, alunele si fisticul sunt foarte bune pentru sanatate. Cei care le consuma regulat traiesc mai mult si au un risc scazut de a se imbolnavi de cancer. Consum regulat inseamna sa manance un pumn de alune sau nuci, de 7 ori pe saptamana. La studiul, care a durat 20 de ani, au participat 119.000 de persoane, potrivit Cancan.

7 trucuri ca sa arati mai tanara cu 5 ani. Stiai ca machiajul iti poate ascunde, pe langa micile imperfectiuni ale tenului, si varsta? Asta, cu conditia sa stii ce produse sa alegi si cum sa le folosesti. 7 sfaturi care, daca le vei urma, te vor intineri cu cel putin 5 ani, in Click.

Poti face cancer in gat de la sex oral? Care este adevarul medical. Actorul Michael Douglas a socat pe toata lumea atunci cand a afirmat ca s-a imbolnavit de cancer in gat din cauza sexului oral. Desi ulterior actorul a revenit asupra afirmatiei si a spus ca nu sexul oral a fost cauza cancerului de care a suferit, multa lume se intreaba cat este adevar si cat acuzatii nedrepte. Chiar poti face cancer in gat de la sex oral? Care este adevarul medical, scrie Libertatea.

3 alimente delicioase de post cu efecte benefice asupra siluetei. Pentru persoanele care vor sa slabeasca, in timp ce hrana de post este o prioritate, iata trei alimente sanatoase si gustoase cu efecte benefice asupra siluetei. Laptele de cocos este o alternativa la laptele de vaca. Deliciosul aliment este benefic pentru starea de sanatate a persoanelor care tin post si vor sa slabeasca. Desi este bogat in vitamine (C, E, B1,B3, B5, B6) si in substante minerale (fier, sodiu, magneziu, calciu si fosfor), consumul acestui lapte, cu o consistenta cremoasa, favorizeaza pierderea in greutate. Continuarea in Click.

Situatii in care nu ai nevoie de preludiu. Sexul fara preludiu se intampla de obicei atunci cand nici n-apuci bine sa intri pe usa si te trezesti cu hainele smulse, cu cravata aruncata pe lustra si pantofii pe sifonier. Si in ciuda faptului ca stim cat se vehiculeaza importanta preludiului la femei, iata ca mai sunt si exceptii carea confirma regula, poate. In Libertatea.