Patru cauze surprinzatoare ale cancerului. Un aliment considerat sanatos se dovedeste periculos! Expunerea la poluare, detergenti de rufe si vesela de plastic, dar si consumul de orez brun cresc riscurile de a dezvolta cancer. Daca efectul cancerigen al expunerii la substante poluante a fost dovedit de nenumarate studii, in ceea ce priveste anumite chimicale, lucrurile nu au fost pe deplin elucidate, scrie EVZ.

UtileFoto: Colaj foto

Hernia de disc, vindecata fara operatie. O noua metoda de tratament al herniei de disc, fara taieturi, este aplicata de putin timp in doua unitati medicale din Capitala. Durerile de spate sunt cel mai frecvent motiv pentru care se ajunge la medic, iar-asa numitele hernii de disc sunt in multe cazuri responsabile de aparitia lor. De la mijlocul anului trecut, doi medici specializati in radiologia interventionala trateaza si in tara noastra herniile de disc prin "intepaturi" facute cu un dispozitiv special, scrie Doctorulzilei.ro.

Trei pasi pentru un ten fara acnee. Acneea este cea mai frecventa boala a adolescentei, cu care se confrunta circa 80% dintre tineri. Aceasta apare, de obicei, din cauza schimbarilor hormonale care au loc la varsta pubertatii si se vindeca in timp prin tratament corespunzator, adecvat fiecarei persoane in functie de tipul de piele, aflam din Romania Libera.

Sucurile de fructe, bomba pentru sanatate. De ce sunt la fel de periculoase ca racoritoarele sau cola. Sucurile naturale de fructe contin cantitati impresionante de zahar si nu ar mai trebui recomandate de medici, mai ales in cadrul regimurilor de slabire. Cantitatea mare de fructoza le face la fel de periculoase ca bauturile racoritoare, potrivit EVZ.

E gresit sa faci sex de la prima intalnire? Ai crede ca cele mai usor de bagat in pat sunt tinerele neexperimentate, insa studiile scot la iveala o teorie cu totul diferita. Femeile mature si implinite pe plan profesional nu mai pierd timpul. Sunt gata sa ajunga direct in pat de la prima intalnire, arata un studiu facut recent in Marea Britanie. Mai concret, peste 34% dintre femeile trecute de 30 de ani sunt dispuse sa faca sex de la prima intalnire, spre deosebire de cele cu varsta cuprinsa intre 20 si 23 de ani, dintre care doar 14% ar ceda din prima. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.