Sfaturile acestea despre cariera nu ti le-a mai spus nimeni niciodata! Pentru a avea un loc de munca de care sa fii foarte mandru, iar munca ta sa te satisfaca, este foarte important sa realizezi lucruri care sa fie benefice atat pentru tine, cat si pentru altii. Oricine isi doreste sa aiba un job care sa-i ofere cat mai multe satisfactii. Un factor care contribuie la acest lucru, dar despre care se vorbeste prea putin, este ca serviciul sa sa te ajute sa faci lucruri benefici atat pentru tine, cat si pentru cei din jur, scrie Descopera.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Habar nu aveai ca ti se poate intampla asta daca tii dieta Dukan! Cat de periculoasa este. Controversata dieta Dukan este o metoda prin care din ce in mai multe persoane aleg sa slabeasca, insa regimul alimentar nu este total lipsit de riscuri pentru sanatate. Pentru cei care nu stiu absolut nimic despre aceasta dieta, iata cateva detalii pe scurt: dieta Dukan a fost inventata de catre medicul francez Pierre Dukan in urma cu mai bine de 30 de ani ca solutie impotriva obezitatii, dar care a devenit populara odata cu publicarea sa in cartea "Je ne sais pas maigrir" (Nu stiu sa slabesc), devenita best-seller in anul 2000. Continuarea in Cancan.

Cum distingi intre iubire si dorinta sexuala. Dragostea chiar este oarba, spun cercetatorii citati de celebra publicatie Psychology Today. Concret, la primele intalniri, oamenii tind sa ignore defectele partenerului, creandu-si o iluzie, pe care ajung sa o iubeasca mai mult decat omul din fata lor. Psihologii spun ca acest fenomen nu este decat un mecanism de aparare. Femeile insa, confunda mai des dorinta sexuala cu romantismul. Continuarea pe Doctorul zilei.

Cele mai daunatoare bauturi cand tii dieta. Tii mai tot timpul cate o dieta ca sa scapi de kilogramele in plus, dar n-ai sorti de izbanda? Ei bine, chiar daca respecti cu strictete regimul alimentar, este posibil ca ceea ce bei sa-ti puna in pericol silueta. Revista Click! pentru femei iti spune ce bauturi sa eviti cand esti la dieta.

Cu alergia la control. Cum iti dai seama cand o ai. Alergiile ne pot face viata un iad, mai ales atunci cand apar din senin. Vacantele la mare si o garderoba inchisa la culoare sunt doar cateva trucuri pentru a le evita. Pentru cei care nu o au, alergia este sinonima cu sensibilitatea la frig, praf sau polen si nimic mai mult. Cat de sacaitoare poate fi stiu doar cei care-i cad prada, frustrati de faptul ca nu se mai pot bucura de placeri banale: sa muste cu pofta dintr-o capsuna, sa miroasa o floare sau sa mangaie o pisica, scrie Doctorul zilei.