Zile libere sau bani in plus? Cum se compenseaza orele suplimentare. Potrivit Codului Muncii, programul normal de lucru este de maximum 40 de ore pe saptamana. In realitate insa, multi angajati lucreaza in ture prelungite, fara sa li se compenseze corect orele suplimentare. Cum isi pot apara drepturile le spune specialistul in resurse umane Alina Tiliban, scrie Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

9 alimente pe care sa nu le pui la congelator. Vara, avem tendinta de a pune in congelator foarte multe alimente, pentru a le consuma cat mai reci sau pentru a le pastra prospetimea. Insa, uneori, facem greseli care ne costa. Pentru ca, odata inghetate si dezghetate, multe dintre ele se deterioreaza si nu le vei mai putea manca. Jurnalistii de la Huffingtonppost ne spun ce nu trebuie sa congelam, potrivit Click.

Semne care arata ca barbatul este bun la pat. Crezi ca este imposibil sa-ti dai seama de performantele sexuale ale unui barbat doar uitandu-te la el?! Ei bine, se poate daca esti ; atenta la anumite detalii. Isi roade unghiile ¬ barbatii care au acest tic obisnuiesc sa-si intinde si sa-si depaseasca propriile limite, mergand pana la extrema, iar intre asternuturi acest aspect este binevenit, potrivit RTV.net.

Alimentele pe care un nutritionist nu le-ar manca. Cum sa rezisti bunatatilor tentante din magazin, de la un festival sau de la mare? Este aproape imposibil sa nu cazi in capcana macar o data pe luna, chiar daca ti-ai impus cu tarie ca vei inlocui toate alimentele daunatoare cu cele sanatoase. Nu este un pacat sa iti faci poftele din cand in cand, atat timp cat nu exagerezi si nu transformi o ocazie intr-un obicei. Cel mai important lucru este sa iti doresti sa te tii de partea sigura a barierei si sa asculti sfatul nutritionistilor. Sunt cateva alimente de care acestia nu s-ar atinge nici in ruptul capului si cu siguranta au un motiv bine intemeiat, noteaza Romania libera.

Horoscop 2015: Cum stai cu sanatatea in functie de zodie. Horoscop pentru urmatorul an iti poate arata pe ce elemente trebuie sa te concentrezi si ce porti ti se pot deschide. Afla cum stai cu sanatate in 2015 pentru a stii cum sa previi. Anul 2015 este un an al evolutiei si al schimbarilor pentru nativii Berbec. De fapt, cum ar putea exista progres fara schimbari? Integral pe RTV.net.

Uite asa ai grija de parul tau intr-o zi caniculara de vara. 6 sfaturi utile. Vara, din cauza razelor ultraviolete, a temperaturilor ridicate, a prafului si noxelor din aer parul tau are foarte mult de suferit. Se deterioreaza, se deshidrateaza, devine casant si te poti confrunta chiar cu daeri masive. Uite sase sfaturi ca sa-ti ingrijesti parul pe timp de vara, scrie Click.