Ce avantaje aduce o lună de abstinenţă în cuplu. Ce-ar fi ca timp de o lună de zile să spui stop sexului cu iubitul? Ce s-ar putea întâmpla? Sexul zilnic nu este reţeta fericirii în cuplu, decât dacă îl alternaţi... cu o perioadă de abstinenţă. Uneori pauzele de sex aduc beneficii relaţiei, mai ceva ca sexul făcut în mod frecvent. O lună de abstinenţă în cuplu, de exemplu, îţi va colora viaţa sexuală cum nici nu îţi imaginezi. Cand sunt benefice pauzele de sex în cuplu aflati din Liberatea.

UtileFoto: Colaj foto

Dieta de două zile te ajută să slăbești și întârzie îmbătrânirea. Cinci zile mănânci cât și ce vrei, iar două ții post negru. Asta e regula de bază a dietei de două zile. În forma sa originală, dieta permite cinci zile de festin culinar, timp în care se pot consuma toate grupele de alimente, în orice cantitate, urmate de două zile de "chin", adică de abstinență totală de la mâncare. Singurele băuturi permise sunt apa chioară, ceaiul și cafeaua fără zahăr. Integral pe Doctorulzilei.

Oul, aliment controversat! Mituri, reţete şi adevărul despre colesterol. Cine mănâncă un ou fiert la micul dejun mâna sus! Cei care nu aţi făcut asta sunteţi "pedepsiţi" să citiţi mai departe ce pierdeţi dacă nu consumaţi acest aliment. Oul este un produs deosebit de valoros pentru alimentaţia omului din cele mai vechi timpuri, datorită bogăţiei în factori nutritivi indispensabili organismului cât şi gradului ridicat de asimilare a nutrienţilor din compoziţia sa, potivit Ce se intampla doctore?

Cele mai proaste replici de agatat. Probabil multe femei s-au confruntat cu situatii jenante in care au fost abordate de tot felul de barbati cu replici care mai de care mai ciudate, care, fie te-au determinat sa razi in hohote fie, din contra, te-au facut sa te intrebi daca unii barbati gandesc atunci cand vorbesc. Un top al celor mai neinspirate replici de agatat venite din partea barbatilor, pe Elle.ro.

Aşa alegi cea mai bună îngheţată! Cu alune, cu fistic, fructe de pădure, vanilie sau ciocolată, îngheţata este unul dintre cele mai căutate şi apreciate deserturi de vară. De multe ori însă, nu alegem cele mai sănătoase produse, riscând afecţiuni grave. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, ne spune la ce să fim atenţi atunci când cumpărăm îngheţata, potrivit Click.

Simte-te de nota 10 intr-un corp de nota 5! Daca ar fi sa facem un sondaj, barbatii te vor gasi, cel mai probabil, mai atractiva decat te consideri tu. Pentru a te simti atractiva din punct de vedere sexual, nu trebuie sa te transformi intr-o fiinta perfecta. Este de ajuns sa ai intentii nastrusnice. Atitudinea, mai mult decat oricare alt criteriu, este ceea ce face ca o femeie sa para tentanta si provocatoare, scrie Elle.ro.