"Ingredientul" secret care ajuta la slabit si pe care toata lumea il ignora. Cand vrei sa slabesti, pe langa o alimetatie sanatoasa, sport si hidratare, mai e nevoie de un lucru important, de care majoritatea oamenilor uita. "Ingredientul" secret care ajuta la slabit si ne mentine sanatosi este somnul. Atunci cand nu ne odihnim suficient, avem tendinta sa bem mai multa cafea si sa ne luam energia din dulciuri si alte alimente pline de calorii. In plus, atunci cand suntem obositi nu mai avem chef de exercitii fizice. Cercetatorii Universitatii Care Western din Ohio, SUA, au ajuns la concluzia ca somnul odihnitor este esential intr-o cura de slabire. Acestia au analizat timp de 15 ani circa 70.000 de femei si au observat ca cinci sau mai putine ore de somn pe noapte sunt reteta sigura pentru esec in procesul de slabire. Asa se face ca participantele la studiu care nu au dormit suficient au luat in greutate in jur de un kilogram pentru fiecare an de observatie, cu 30% mai mult decat cele care au dormit in medie sapte ore pe noapte, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Un test de detectare a metalelor in sange depisteaza cancerul mamar, in stadii incipiente. O noua metoda prin care poate fi depistat cancerul de san inainte de aparitia simptomelor a fost dezvoltata de cercetatorii de la Universitatea Oxford. Este vorba despre un test de sange pentru detectarea nivelului de metale in organism. Un test de sange simplu pentru stabilirea nivelului de metale in organism poate descoperi cancerul de san cu mult inainte de aparitia simptomelor, anunta cercetatorii Universtitatii Oxford intr-un studiu publicat recent in revista Metallomics, potrivit Headlines & Global News. Oamenii de stiinta spun ca au dezvoltat aceasta modalitate de diagnostic, inspirati fiind de tehnicile conventionale de examinare a izotopilor de metal in studiile privind formarea planetelor si in cercetarile de climatologie. Urmarind sa vada cum proceseaza corpul uman metalele, ei au descoperit ca tumora canceroasa de san prezinta modificari in ceea ce priveste compozitia izotopilor de zinc, anuntaAdevarul.

Reteta miraculoasa care te scapa de ochelari. Multi oameni se confrunta cu probleme de vedere pe parcursul vietii. Daca aveti aceeasi problema ar trebui sa aflati ca exista o reteta extrem de puternica ce va va salva. Combinatia de ingrediente va reduce dioptria si v-ar putea ajuta chiar sa scapati de ochelari. Acest remediu poate fi facut acasa si va accentua nu numai vederea mai buna, dar, conform caplimpede.ro, va va oferi un aspect mai sanatos si mai tanar. Se face repede, iar ingredientele sunt accesibile oricui, astfel ca oricine poate prepara licoarea acasa. Ce este si mai important este ca ingredientele de care ai nevoie sunt sanatoase si naturale, informeazaLibertatea.

Turmericul amestecat cu miere, cel mai puternic medicament natural. Amestecul de turmeric cu miere de albine este cel mai bun antibiotic natural. Pe langa faptul ca omoara bacteriile si virusurile, stimuleaza sistemul imunitar, imbunatateste digestia si are proprietati antiinflamatoare. Este un remediu perfect pentru raceala, gripa. afectiuni respiratorii, probleme digestive si alergii. Partea buna e ca, spre deosebire de antibiotice, nu afecteaza flora intestinala. Daca aveti probleme cu vezica biliara, nu folositi acest acest amestec deoarece poate sa provoace contractii ale muschilor vezicii biliare. Daca folositi medicamente, aveti tensiunea arteriala sau glicemia scazuta intreaba medicul inainte de a folosi acest remediu, scrieDoctorulZilei.ro.

Condimente care previn si trateaza cancerul! Datorita proprietatilor lor antioxidante, ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul si alte mirodenii s-au dovedit a fi eficiente in prevenirea si tratarea cancerului. Condimentul da acea culoare galbuie frumoasa preparatelor si este folosit mai ales in bucataria indiana si in medicina traditionala. In ultimii ani, oamenii de stiinta au efectuat numeroase studii si au ajuns la concluzia ca turmericul lupta impotriva cancerului, intrucat contine substante care inhiba cresterea tumorilor. Cercetatorii au aratat ca acest condiment protejeaza impotriva cancerului de colon si melanom, anuntaAdevarul.