Descoperire halucinanta! Uite ce cauzeaza de fapt cancerul. Cancerul apare de cele mai multe ori mai degraba din cauza unui "ghinion" in ceea ce priveste mutatiile aleatorii ce se produc in timpul procesului de diviziune a celulelor, decat din cauze genetice sau care tin de mediul nefavorabil, potrivit unui studiu american. Studiul, publicat in editia din 2 ianuarie a revistei Science si realizat de cercetatori de la Universitatea Johns Hopkins, este bazat pe un model statistic care ia in calcul o mare varietate de tipuri de cancer, potivit Click.

UtileFoto: Colaj foto

Alimente si bauturi care va incalzesc si va intaresc sistemul imunitar. Usturoiul, supa de pui sau citricele nu sunt numai leacuri babesti pentru tratarea racelii, ci au "avizul" doctorilor pentru a va ajuta sa va vindecati mai repede. In timp ce usturoiul are cantitati mici de arsenic, care ucide microbii, supa de pui contine substante care stimuleaza imunitatea, explica specialistii. Bauta calda, supa de pui va elibereaza caile respiratorii si va da energie prin cantitatea mare de nutrienti pe care o contine. Continuarea pe Doctorul Zilei.

9 lucruri despre care femeile cred in mod gresit ca le fac sa para sexy in ochii barbatilor. Femeile apeleaza de cand lumea la trucuri despre care cred ca au darul de a le face sa para mai atragatoare in ochii sexului opus. Insa nu toate aceste mici arme de seductie ale reprezentantelor sexului tare au efectul scontat, ba chiar asupra multor barbati au efectul contrar. O femeie care foloseste cele mai imbietoare parfumuri pentru a se face placuta in fata unui barbat poate exagera adesea cu cantitatea de mireasma folosita, exces care este considerat deranjant de multi barbati, dupa cum noteaza publicatia online womenshealthmag.com, citata de Adevarul.

Secretul angajatilor care stiu sa lucreze eficient de acasa. Unii sefi stiu ca avantajul unei echipe nu se rezuma la inteligenta fiecarui individ in parte, ci mai degraba tine de capacitatea de a munci impreuna. In zilele noastre, se presupune ca buna functionare a unei echipe este amenintata de tehnologie: angajatii nu mai sunt limitati de intalnirile de la locul de munca, gratie dezvoltarii diverselor instrumente moderne de comunicare si unii experti se intreaba daca oamenii pot lucra la fel de bine in mediul online. Un studiu recent sugereaza ca angajatii pot munci la fel de bine de acasa ca si din cadrul companiei - cat timp dispun de o calitate psihologica importanta, scrie Gandul.

Uite ce afectiuni declanseaza chimicalele din cosmetice. Inainte de a recurge la o noua dieta alimentara, iti propunem sa recurgi si la o detoxifiere a... mediului inconjurator. Asta pentru ca majoritatea chimicalelor (in special cele ascunse in samponul tau, in gelurile de dus si restul cosmeticelor) te pot opri din atingerea obiectivelor tale holistice. Probleme de fertilitate? Evita formaldehida! Tu o cunosti inca de pe vremea in care, la biologie, o foloseai pentru conservarea experimentelor tale. Ce-i drept, ii spuneai formol, insa e acelasi lucru, te asiguram noi. Integral pe Realitatea.net.

Animalele de companie contribuie la dezvoltarea abilitatilor sociale ale copiilor autisti. Un copil care sufera de autism poate dezvolta abilitati sociale puternice si se poate exprima cu usurinta, daca are un animal de companie, fie ca este vorba despre un caine, o pisica, un iepure sau chiar un sarpe, se arata intr-un studiu recent, citat de sciencealert.com. In urma studiului, s-a demonstrat ca un copil care sufera de autism dezvolta abilitati sociale mai bune, atunci cand i se permite sa aiba un animal de companie, indiferent care ar fi acesta, potrivit Mediafax.

Cate kilograme slabesti intr-o saptamana daca mergi la patinoar sau la schi. Mesele de sarbatori sunt tot mai bogate in grasimi si zaharuri, iar aceasta cere de la sine o activitate fizica constanta si multa miscare. Vestea buna este ca iarna este prilejul ideal de a incerca un nou sport care te va mentine in forma si mai mult decat atat, va aduce beneficii variate intregului organism. Avantajul desfasurarii activitatilor fizice pe timp de iarna este ca datorita zapezii, efortul depus este mai mare, ceea ce ajuta la fortificarea inimii si a intregului sistem cardio-vascular, aflam de la Doctorul zilei.