Cum si-a schimbat viata o femeie care a fost diagnosticata cu cancer pulmonar Susan Warmerdam este o americanca in varsta de 50 de ani care in februarie 2012 a primit un diagnostic dur de la medici: cancer la plamani. Avea 47 de ani de ani atunci, iar medicii i-au spus ca nu va apuca sa serbeze cea de-a 48-a aniversare. Avea de-a face cu cel mai mortal cancer dintre toate, insa nu avea de gand sa cedeze. Din cauza cancerului, am fost nevoita sa-mi schimb in primul rind dieta. Am adoptat un regim bazat pe plante. Zaharul a devenit o amintire, iar eu eram dependenta de dulciuri. Dupa ce am primit diagnosticul, am decis sa exclud din viata mea toate persoanele, relatiile, situatiile si lucrurile care au avut un impact negativ asupra mea. M-am dedicat, in schimb, persoanelor care mi-au adus bucurie, fericire, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cum il educi, asa il ai! 5 sfaturi ca sa dai pe brazda un catelus rebel Delimiteaza-i teritoriul - Decideti, in consiliul de familie, care este teritoriul lui: are sau nu voie sa intre in toate camerele? Dupa ce ati luat decizia, toti membrii familiei vor trebui sa o aplice. Invata-l care este locul lui - Asaza- i patutul sau perna dedicata lui si jucariile intr-un colt linistit, dar din care poate vedea toata camera si usile de acces in ea. Nu-i schimba locul si invata-l, cu vorba buna, dar ferm, sa se duca acolo ca sa doarma si de fiecare data cand i-o ceri. Stabileste orarul meselor - Pana la varsta de sase luni, trebuie hranit de treipatru ori pe zi. Dar nu oriunde si, mai ales, nu in bucatarie sau sufragerie, in timp ce luati si voi masa. Serveste- l de fiecare data in acelasi loc, aproximativ la aceleasi ore. Integral pe Libertatea.

Ai retentie de apa? In trei zile scapi de probleme cu aceasta dieta Cu doua zile inainte sa incepeti acest regim este indicat sa renuntati la produsele lactatel, care se digereaza destul de greu si pot impiedica tratamentul de detoxifiere. In dimineata primei zilei a tratamentului preparati o bautura din sucul de la 2 lamai si jumatate de cana de apa. Consumati preparatul in loc de micul dejun. Aceasta bautura va ajuta a digerarea alimentelor alcaline care, pe de alta parte, va vor ajuta plamanii sa se regenereze. In cea de-a doua zi poti sa alternezi cu sucul de grapefruit, atunci cand iei micul dejun. Trebuie sa bei un pahar si jumatate de suc de grapefruit. Daca ti se pare ca e prea amar grapefruitul, puteti sa-l inlocuiti cu suc de ananas sau sa il diluati cu apa. Ambele sucuri, de grapefruit si de ananas, sunt bogate in antioxidanti, benefici in curele de detoxifiere. Integral pe Unica.

Cum sa scapi de o durere de cap in 20 de minute cu un remediu simplu si natural Aveti nevoie de o bucata panza de bumbac sau tifon pe care trebuie sa o impachetam astfel incat sa avem 8 straturi si lungime suficient de mare pentru a ne putea infasura capul. Dizolvati 2 lingurite de sare in 250 ml de apa fierbinte, pentru a obtine solutie salina de 8%. Spalati-va pe fata, urechi si gat cu apa calduta. Inmuiati compresa in solutia salina, stoarceti excesul de apa si infasutati-va capul astfel incat sa acoperiti fruntea, urechile si gatul. Cel mai bine este sa va intindeti pentru a permite compresei sa isi faca efectul mai bine, scrie Doctorul Zilei.

Pentru domni: 3 tipuri de femei capcana Femeia care iti este alaturi cand iti este rau - Iar daca nu iti este, iti face ea, ca sa iti poata fi alaturi. Este genul de femeie care te poate incarca cu stari negative pentru ca apoi sa te ajute sa te eliberezi de stres. Daca ai o problema, ii va veni precum o manusa, pentru ca este pregatita sa te salveze. Iar daca esti echilibrat si nu ai probleme, iti va demonstra nu doar ca le ai ci si ca te poate ajuta sa le depasesti. Sensibila de ochii lumii - Nu te lasa coplesit de manifestarea in public, unde se doreste admiratie si se cauta protectie ci incearca sa cunosti persoana indiferent de masca purtata. Ca sa nu fii socat de ce se afla in spatele ei. Mamica - Daca esti infantil si iti doresti o regresie deplina, cauta o femeie care iti va alege sosetele, iti va spune ce sa mananci, cu ce prieteni sa iesi, cat timp sa stai la calculator si cum ar trebui sa te porti in public. Repara-ti relatia cu mama daca este posibil sau invata sa accepti ca te-ai maturizat. Altfel spus "grow up", prea mult alint e nesanatos, scrie Psychologies.