Ce se intampla daca nu te speli pe maini. Avertismentul unui tatic despre consecintele devastatoare.Un tatic ce aproape si-a pierdut fetita din cauza unor imbolnaviri repetate, inclusiv cu virusul sincitial respirator (VSR) s-a hotarat sa traga un semnal de alarma asupra pericoului imens al nespalatului pe maini inainte de a intrat in contact cu copiii mici. Taticul a povestit in detaliu experienta infricosatoare prin care a trecut fetita lui. Copilul a fost internat in spital cu meningita virala, iar trei saptamani mai tarziu, micuta se lupta cu virusul sincitial respirator. Taticul a declarat ca aproape ca au pierdut-o iar din spital li s-a spus ca daca starea ei se inrautatea cat de putin, nu ar mai fi putut sa faca nimic pentru ea, potrivitUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Cum alegi salteaua potrivita.Patul este locul in care iti petreci circa 8 ore pe zi sau, altfel spus, o treime din viata. In aceste conditii, salteaua pe care dormi este mai importanta decat orice altceva. Tine de calitatea somnului, de confort, dar si de sanatatea ta. Bine, bine, dar cum o alegi? Pe piata sunt zeci de modele cu tot felul de compozitii in nenumarate combinatii. Cum stii ce ai nevoie, ce ti se potriveste? Prima intrebare la care e bine sa-ti raspunzi, inainte de a incepe cautarile, e daca ai sau nu probleme cu spatele, ca sa stii daca trebuie sa cauti un model cu o duritate mai mare sau mai mica. Apoi, uita-te in portofel si vezi de cati bani dispui. Preturile sunt atat de variate pe cat sunt si modelele, relateazaClick.

Ceaiul care iti topeste grasimea de pe abdomen.Florile de soc sunt bogate in vitamina C, saruri minerale, acizi, tanin si ulei eteric, gratie carora preparatele pe baza de soc accelereaza vindecarea bolilor degenerative, cancerului si tumorilor. Datorita proprietatilor sale laxative, ceaiurile din flori de soc sunt frecvent folosite in curele de slabire. De aceea, persoanele supraponderale sau chiar obeze nu ar trebui sa ocoleasca aceste preparate, care le ajuta sa elimine excesul de apa de la nivelul tesuturilor si dizolva stratul adipos. Sfatul specialistilor ar fi acela de a consuma o cana cu ceai dimineata, pe stomacul gol, scrieDoctorulZilei.ro.

Serurile, mai bune pentru ten decat cremele.Cand vine vorba de hidratarea tenului, avem la dispozitie seruri, creme si masti. Daca ultimele doua produse sunt cunoscute si folosite de toate femeile, nu acelasi lucru se poate spune despre seruri. Multe femei nu cunosc adevarata lor valoare. In primul rand, serurile sunt mult mai concentrate decat cremele, scrieClick.

Masca de fata care iti sterge 10 ani de pe chip.Alimentatia, stresul si trecerea timpului isi pun, fie ca ne place sau nu, amprenta asupra chipului nostru. Daca observi ca pielea ta incepe sa sufere modificari, ii poti reda tineretea cu o masca pe care o folosesc japoneze, recunoscute pentru frumusetea si longevitatea lor. Se spune despre japoneze ca fac parte din acea categorie de femei care stiu sa-si pastreze longevitatea si tineretea pielii. Chipul lor este lipsit de riduri, pielea este perfect intinsa chiar daca au trecut de prima tinerete. Secretul lor este o masca ce le ajuta sa arate astfel, o formula a "tineretii fara batranete", potrivitUnica.ro.