Lumea femeilor: Cum sa alegi cadoul potrivit
Pentru tata, o cravată, pentru mama, o eşarfă. Dar pentru soacră, socru, cumnat, cumnată? Câte rude, atâtea posibiltăţi... de cadouri, surprize, “atenţii”. Fiecare are personalitatea, gusturile, aşteptările lui, iar tu trebuie să îi mulţumeşti pe toţi. Nu uita însă un lucru: oricare ar fi cadoul la care te opreşti în final, alege-l şi oferă-l din tot sufletul. Vei primi la fel!
Ce trebuie să ştii
“Dar din dar se face Rai”, spun înţelepţii. Darul reprezintă, în primul rând, sentimentele tale vizavi de persoana căreia îi faci cadoul. Să nu regreţi niciodată un cadou pe care l-ai făcut, căci nu se va bucura nimeni de el. În momentul în care alegi un obiect pe care vrei să-l oferi cuiva, ţine cont de vârstă, statut social şi, implicit, de posibilităţi financiare. Una este să faci cadou unui om cu greutăţi materiale, alta unei persoane mai înstărite.
Pentru persoanele mai în vârstă
La o anumită vârstă, oamenii sunt mai sensibili, mai mofturoşi şi mai dificili. Un atlas rutier cu destinaţii turistice, o carte cu caractere mai mari, un obiect decorativ, un CD cu muzică clasică, un album cu imagini din zona în care s-au născut, un fular sau o pereche de mănuşi sunt foarte potrivite pentru părinţi sau pentru socri. Dacă le vei şi personaliza cadoul cu o felicitare făcută de tine, cu un calendar cu cele mai frumoase locuri pe care le-au vizitat sau cu o cutie îmbrăcată în catifea roşie legată cu un fir argintiu, cu siguranţă le vei face o surpriză unică!
Pentru tineri şi persoane de vârstă medie
Este mai uşor să ştii ce le place, pentru că în general, sunt mai deschişi spre nou. Alege lumânărele parfumate (cu miros de scorţişoară, cafea sau măr verde, în funcţie de gustul fiecăruia), ceaiuri aromate împreună cu o cană specială de ceai, o ramă foto, un bestseller, cd-uri cu muzica preferată, o agendă sau, de ce nu, o jucărie din pluş (bineînţeles, tot în funcţie de gusturi).
Integral in Lumea Femeilor

Fascinanta legătură dintre spionaj și tehnologie: de la datele stocate în ADN-ul uman, la falsul turn GSM din aeroport care-ți fură informațiile din telefon
Dan Amariei, la 20 de ani de la lansarea albumului Omul cu Șobolani – „Ne punem în cap”: „Existau niște locuri cu un farmec mișto, cum ar fi Lăptăria sau Motoarele, genul de locuri care nu cred că vor mai exista vreodată”
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi