Amestecul miraculos care te scapa garantat de paraziti intestinali, scade colesterolul si calmeaza durerile articulare. Laptele cu usturoi este eficient pentru tratarea problemelor stomacale si pentru tratarea durerilor articulare.Usturoiul a fost folosit dintotdeauna pentru tratarea mai multor afectiuni, avand proprietati antibacteriene si antiseptice.Iata beneficiile consumului de lapte cu usturoi, scrie Doctorul Zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cum se bea corect apa. Apa este esenta vietii, insa si modul in care o consumi este la fel de important ca hidratarea. Concluziile unui nou studiu arata ca lichidul trebuie baut caldut sau la temperatura camerei. In nici un caz rece! Studiile arata ca apa calduta are efecte optime asupra organismului nostru comparativ cu apa foarte rece. Este drept ca atunci cand este foarte cald afara sau cand ai facut mult efort simti nevoia sa bei apa rece. Insa nu stii cat de daunator acest obicei. Temperatura joasa a lichidului afecteaza echilibrul organsimului si il scoate din parametrii in care el functioneaza cel mai bine, relateaza Unica.

Cum sa scapi de durerile de cap fara sa iei pastile. Te doare capul? Ia o pastila, ti-ar spune orice apropiat! E adevarat, s-ar putea sa-ti treaca repede, dar asta nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Ai putea incerca, de exemplu, mai multe metode simple si care nici nu costa foarte multi bani. Daca esti mahmur, o portie de cartofi copti ar fi suficienta pentru a scapa de durerea de cap. Asta pentru ca sunt alimente bogate in potasiu. Cartofii copti in coaja contin potasiu in cea mai mare cantitate - 721 mg. In unele situatii, cafeaua poate fi cu adevarat miraculoasa. Bine, vorbim de cantitati moderate. O ceasca, maximum doua. Cafeina are efect vasoconstrictor, calmand durerile de cap. Cele mai multe analgezice contin cafeina, anunta Click.

Cele mai sanatoase cereale pentru copii.Ce sa urmarim pe eticheta produsului. Alegerea unor cereale potrivite pentru mic-dejunul copilului poate fi o loterie daca nu stim ce sa urmarim pe eticheta produselor de acest tip. Rafturile magazinelor sunt pline de oferte care mai de care mai atragatoare si mai "sanatoase" facandu-ne alegerea si mai dificila. Insa nu culoarea sau desenul de pe cutie trebuie sa fie criteriul in alegerea cerealelor potrivite pentru micul dejun al copilului, atrag atentia medicii nutritionisti. Cele mai sanatoase cereale pentru copii. Diferenta intre cerealele integrale si cele procesate Potrivit acestora, nu ar trebui sa-i credem pe producatori pe cuvant, ci sa verificam cu atentie eticheta produsului unde sunt trecute toate ingredientele, scrie Adevarul.

Modalitati de a-ti ajuta partenerul cu anxietate. In cuplu suntem mereu conectati la starile partenerului, daca acesta este foarte ingrijorat, temator, iata cum il putem sprijini ca sa iasa din aceasta stare deranjanta de anxietate. Aflati intr-o relatie de cuplu, ambii parteneri au intentia de a planifica si construi proiecte in care sa se simta valorizati si impliniti impreuna, dezvoltandu-se in acelasi timp prin relatia lor in feluri in care separat nu ar fi putut sa o faca, relateaza Revista Psyhologies.