Masca care iti face parul sa creasca intr-o saptamana! Te-ai saturat de parul care nu mai creste si ai de gand sa il tai, pentru a-l invata o lectie? Nu o face inainte de a incerca aceasta masca-minune, care iti promite un par mai lung in numai o saptamana! Iata ce contine atingerea salvatoare care iti va face parul sa creasca in doar o saptamana! - o banana; - un ou; - o lingurita de miere; - pahar de bere neagra, scrie divahair.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Ce se intampla daca bei un pahar cu apa pe stomacul gol timp de o luna. In Japonia, femeile au obiceiul zilnic de a bea un pahar de apa pe stomacul gol imediat dupa trezire. O femeie din Statele Unite a citit mai multe despre acest obicei si a aflat ca acesta este secretul pielii stralucitoare si a siluetei perfecte a femeilor din Japonia. Femeia a decis sa incerce sa bea un pahar de apa pe stomacul gol zilnic timp de o luna. Iata ce rezultate a avut: S-a simtit mai usoara; Poftele de dulce dintre mese au disparut; A slabit; A inceput sa aiba mai multa energie, scrie Unica.ro.

Cel mai bun tratament de dezintoxicare, recomandat de Ovidiu Bojor. Acest tratament naturist de dezintoxicare nu are pretentia de a vindeca, dar duce la o imbunatatire generala a starii de bine. Persoana se simte mai energica si are mai multe sanse de a fi din nou bine. Ce trebuie sa mananci in timp ce faci tratament naturist de dezintoxicare: Consuma sucuri de fructe si legume proaspete, fara a le amesteca cu alte alimente; Include in alimentatie legume si salata verde, varza alba sau rosie, sfecla, ridichi negre, mere, cartofi, fulgi de ovaz; Consuma paine de secara sau din grau integral..., scrie Libertatea.

12 Semne timpurii ale cancerului de prostata. Factorul ascuns care leaga dieta de cancerul prostatic este probabil hormonal. Grasimile stimuleaza o productie crescuta de testosteron si alti hormoni, iar testosteronul stimuleaza cresterea tumorii. Nivele crescute de testosteron pot stimula celulele canceroase dormande, acestea devenind astfel active. Unele studii sugereaza ca un nivel crescut de testosteron influenteaza, de asemeni, instalarea cancerului de prostata. Desi foarte greu de diagnosticat, cancerul de prostata prezinta urmatoarele simptome: Mictiune frecventa; Probleme la urinare; Dificultatea de a urina sau o cantitate de urina foarte mica, scrie doctorulzilei.ro.

Un implant wireless in creier le-ar putea permite paraliticilor sa mearga din nou. Oamenii de stiinta au folosit un implant wireless in creier pentru a reda maimutelor paralizate abilitatea de a merge, iar aceasta reusita are un potential imens in medicina umana.Sistemul transmite wireless semnale decodate ale creierului pentru a stimula muschii responsabili pentru miscarea primatelor. Reprezinta primul caz in care o proteza neurala a redat locomotia pentru primate, potrivit Science Alert. Interfata creier-maduva spinarii a fost testata doar pe macaci momentan, dar echipa din spatele ei spera ca tehnologia va fi utila, intr-o buna zi, si pentru oamenii paralizati, potrivit Playtech.ro.

Infuzia de frunze de nuc vindeca matreata. Adesea, matreata este insotita de mancarime la nivelul scalpului. Afectiunea se poate agrava pe timp de toamna si iarna, cand caldura din locuinte poate contribui la uscarea pielii. Cele mai multe cazuri de matreata nu necesita ingrijire medicala, insa in cazul in care sampoanele antimatreata nu sunt de ajutor si pielea capului devine rosie sau umflata, consultati de urgenta un medic specialist in afectiuni ale pielii (dermatolog). Este posibil sa suferiti de dermatita seboreica sau o alta afectiune care seamana cu matreata, scrie Libertatea.ro.