La ce afectiuni esti predispus toamna. Schimbarile vremii vin mereu la pachet cu anumite afectiuni. Mai ales daca esti predispus la ele, racirea timpului le poate accentua. Organismul este construit in asa maniera incat sa se poata adapta la conditiile meteorologice, insa chiar si asa anumite afectiuni nu tin cont de acest aspect si reapar mai ales toamna. Care sunt acestea aflam din Click.

UtileFoto: Colaj foto

Top 3 zodii care se gandesc numai la sex. Cine crezi ca este pe primul loc? Usor introvertite, in aparenta, atunci cand vine vorba despre sex, Fecioarele insa pun la cale tot felul de planuri pentru a-si atrage partenerul in capcana sexuala. Fecioarele sunt pasionale si dau totul atunci cand vine vorba despre o noapte incendiara. Continuarea pe Realitatea.net.

Ai noroc la bani toamna asta? Afla ce spun astrele despre zodia ta. Cum stai cu banii? Afla care sunt sansele sa faci bani toamna asta, in functie de zodia in care te-ai nascut. Berbec. Joci la risc, de aceea au succes la bani cei care investesc sau care incearca jocurile de noroc. Ambele variante vor hrani pofta de adrenalina. Poti face bani acolo unde altii se tem sa se bage. Integral pe RTV.net.

Alimentul care nu se digera timp de 2 ore dupa ce il mananci! Multi romani il consuma zilnic pentru ca este ieftin. Este vorba de un produs instant, pe care il iei din supermarket. Cercetatorii de la Universitatea Baylor au facut o descoperire importanta, care trage un semnal de alarma. Se pare ca produsul din pungile cu mancare este daunator. Acesta sta nedigerat timp de 2 ore dupa ce au fost consumat, scrie Cancan.

Ce spune pielea despre sanatatea ta. Pielea este cea mai vizibila parte a corpului care ne anunta ca starea noastra de sanatate nu este tocmai buna. Majoritatea simptomelor care apar pe tegument sunt legate de alimentatia nesanatoasa, alergii sau lipsa odihnei. Dar daca aceste semne nu existau inainte, ar trebui sa acorzi atentie schimbarilor care au loc la nivelul pielii. Acestea ar putea indica o problema de sanatate, potrivit Adevarul.