Utile: Ceaiul de musetel te scapa de bacterii; Pericolele din odorizantele de camera; Drojdia de bere este benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece
Pericolele din odorizantele de camera. Produsele chimice reziduale de la produsele deodorante obisnuite contin substante chimice toxice. Ele se acumuleaza in cantitati tot mai mari in corpul uman intr-o perioada de timp, astfel incat consecintele asupra sanatatii le sunt rareori atribuite. In anii 1990, industria de odorizare a aerului a explodat, dupa introducerea de odorizante de tip "plug-in". Acestea se bazeaza pe tehnologia de inductie a caldurii si pe gelurile parfumate activate cu caldura, determinand eliberarea continua a mirosului. Toata lumea a crezut ca sunt atat de cool - cea mai recenta si cea mai mare tehnologie pentru parfumarea casei, informeaza Libertatea pentru femei.
In ce alimente se gasesc grasimile bune. Moda dietelor sarace in grasimi este istorie. Din ce in ce mai multi medici recomanda alimentele bogate in grasimi sanatoase, care va tin departe de boli, dar si de kilogramele in plus. Grasimile sunt de 3 feluri: nesaturate, saturate si trans. Cele saturate sunt bune pentru inima, lichide la temperatura camerei si se gasesc, cu precadere, in nuci, seminte, uleiuri vegetale si fructe de mare. Cele saturate sunt solide la temperatura camerei si se gasesc in proteina animala, carne, unt, dar si in uleiul de cocos si in cel de palmier. Desi hulite, de multe ori, studiile arata ca unele sunt foarte bune pentru sanatate, potrivit doctorulzilei.ro.
Alimente surprinzatoare care combat raceala. De multe ori, atunci cand oamenii se simt rau, primul lucru de care au nevoie este vitamina C. Una dintre cele mai bune surse de vitamina C este ardeiul gras galben - furnizeaza 568% din valoarea zilnica necesara. Vitamina C poate ameliora simptomele racelii si grupei. In plus, cercetarile arata ca aportul de vitamina C este deosebit de important pentru stimularea imunitatii anumitor categorii de populatie: varstnicii, fumatori cronici, sportivi si copii. Bogate in vitaminele B, seleniu si antioxidanti, ciupercile trebuie consumate mai des in sezonul rece, arata Click pentru femei.
Drojdia de bere este benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece. Drojdia, ingredientul folosit la fabricarea berii si a painii, este un derivat din ciuperca Saccharomyces cerevisiae, are un continut ridicat de vitamine din complexul B, minerale si proteine. Deseori, pentru aportul de vitamine B, este folosita ca supliment nutritiv de persoanele vegetariene. Este important de mentionat ca drojdia de bere, recunoscuta pentru gustul ei amar, nu contine vitamina B12 si, prin urmare, nu substituie integral deficitul vitaminic din dieta vegetariana. Putem regasi drojdia de bere sub forma de pulbere, fulgi sau tablete si o putem adauga in alimente sau in bauturi, in amestec cu apa sau sucuri de legume, scrie descopera.ro.

K2 - Povestea ”muntelui sălbatic” - Tragedii și victorii pe un monument fantastic din piatră, zăpadă și gheață
Adele, The Cure, Drake și alții. Ce albume așteptăm odată cu revenirea industriei muzicale în 2021
INTERVIU Cum ne ferim de conspirațiile pe seama vaccinului anti-COVID: Fiecare reacție adversă cunoscută până acum e exagerată de conspiraționiști. Ți se dă de înțeles că vei păți cu certitudine acel lucru
VIDEO Vlog-ul lui Cristian Presură: Cum combat experții în Sănătate principalele temeri legate de vaccinul anti-Covid
Vaccinarea profesorilor rămâne prioritate doar în vorbe / Sindicate: Nu pot să se programeze, unora le este teamă să meargă la școală nevaccinați / Cazul concret a două învățătoare
Afacere păguboasă pentru stat: Peste 90 de milioane de măști din Vietnam zac într-un antrepozit vamal, fără prea mari șanse de a mai fi folosite
Ghidul înregistrării unei persoane juridice în platforma de vaccinare anti-COVID: Cine si cum poate programa la vaccinare angajații unei firme
„Cel mai greu proiect de infrastructură al României”. Drulă: „Sunt atât de multe tâmpenii făcute pe acest proiect” / Detalii despre Autostrada Unirii A8