Ce trebuie sa nu lipseasca de pe masa de Craciun: Multa lume uita de acest detaliu important! Ai cumparat deja cadourile si alimentele, ai pregatit toate felurile de mancare preferate ale familiei, iar bradul este impodobit. Exista inca anumite lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca de la cina de Craciun. Si nu ne referim la buna dispozitie! Continuarea pe Realitatea.net.

UtileFoto: Colaj foto

Lucrurile pe care toata lumea vrea sa le stie despre relatii, conform topului de cautari Google 2017. Google a lansat lista cu cele mai cautate subiecte ale anului 2017, iar una dintre categoriile de top a fost, bineinteles, cea a relatiilor. Toata lumea a intrebat motorul de cautare tips-uri despre partenerul potrivit, relatia perfecta sau detalii care dau de gol infidelitatea. Elle.ro a aruncat o privire pe topul celor mai cautate intrebari si le-a analizat succint pe fiecare in parte.

Ai hotarat sa-ti petreci sarbatorile in alta localitate? Asigura-te ca, la intoarcere, nu-ti vei gasi casa sparta de hoti. Politia ne atentioneaza ca hotii actioneaza, cu predilectie, in perioada sarbatorilor, cand multi proprietari sunt plecati din localitate. Chiar daca locuiesti la bloc si crezi ca nu se poate intampla nimic rau in lipsa ta, ia-ti cateva masuri de precautie, care te vor feri de surpriza neplacuta de a-ti regasi casa sparta de hoti, scrie Libertatea.

Cele mai populare bauturi de Craciun, din toata lumea. Gustul Craciunului este si in bauturile specifice acestei sarbatori. Care sunt cele mai populare, din toata lumea. De departe, cea mai populara bautura de Craciun este celebrul lichior de oua, specific Statelor Unite ale Americii. Se prepara foarte simplu, din galbenusuri batute si amestecate cu zahar, lapte, smantana lichida, bourbon, nucsoara si spuma de albus, potrivit Doctorul zilei.

9 ponturi ca sa faci sex de calitate de Sarbatori! Mai subtire cu friptura de curcan, desertul drept motivatie sau atentie la bautura! Iata 9 ponturi care te ajuta sa faci fata unei partide de sex din perioada meselor copioase de Sarbatori, in Libertatea.