Cum ne revenim dupa excesul de mancare si bautura din prima zi de Pasti. Cinci pasi esentiali Un consultant in nutritie si fitness recomanda cinci pasi esentiali pentru a ne revigora organismul, dupa mesele bogate de Paste, informeaza Mediafax. "Primul pas pentru a ne reveni dupa mesele copioase este sa bem mai multa apa. Putem adauga limonada fara zahar, supe, ciorbe. Ne vom recapata mai rapid energia si vom ajuta chiar la reducerea retentiei de apa", explica nutritionistul Cristian Margarit, potrivit Romania Libera.

utileFoto: Colaj foto

Trucuri Facebook: cum stergi postarile vechi si faci curatenie Dupa evenimentele din ultimele saptamani, a devenit imposibil sa mai ai la fel de multa incredere in Facebook. De aceea, ar fi bine sa inveti cum faci un pic de curatenie printre activitatile tale postate online. Varianta simpla a scandalului cu Facebook si Cambridge Analytica este ca cea mai mare retea de socializare din lume ti-a inselat increderea si a facilitat deturnarea alegerilor din Statele Unite prin partajarea tuturor datelor tale cu terti. Aceleasi date au fost folosite pentru a-ti servi reclame personalizate si stiri false care sa te radicalizeze si sa-ti deformeze viziunea asupra realitatii politice, scrie Playtech.

Daca ai accesoriul asta in baie, arunca-l imediat Ratustele de cauciuc sunt nelipsite din baia fiecarei familii in care exista si copii. Insa se poate gasi si in cada adultilor carora inca le mai place sa copilareasca. Nu e nimic gresit, la urma urmei fiecare dintre noi este un copil in interiorul sau. Insa oamenii de stiinta sustin ca ratustele pentru baie sunt un adevarat pericol pentru sanatate, indiferent ca esti adult sau copil. Cercetatorii elvetieni si americani au studiat mai multe tipuri de jucarii din cauciuc si au ajuns la concluzia ca orice corp de plastic sau de cauciuc scufundat intr-un lichid deja poluat de ablutiunile noastre devine o adevarata bomba cu bacterii si ciuperci, relateaza Noizz.

Trucuri pe WhatsApp: 5 functii esentiale pentru aplicatie Este putin probabil sa nu folosesti WhatsApp, dar avand in vedere numarul foarte mare de actualizari pe care le primeste regulat, este imposibil sa-i cunosti toate trucurile. WhatsApp a devenit in ultimii ani cea mai populara aplicatie de chat dupa Facebook Messenger. A depasit de mult timp 1,2 miliarde de utilizatori pe intregul mapamond si nu este exclus sa se apropie destul de mult de 1,5 miliarde. Popularitatea serviciului se datoreaza in egala masura ca este gratuit si faptului ca reuseste sa fie foarte stabil in cea mai mare parte a timpului, informeaza Playtech.

Ceasca de sanatate: Coada-calului ne protejeaza tineretea Coada-calului ( Equisetum arvense), una dintre cele "mai batrane" plante de pe pamant este numita de cercetatorii si botanistii de renume din lume "doctoral tineretii noastre". Prin secolul al XI-lea, un terapeut al lumii crestine, Sfanta Hildegard, lauda eficienta plantei in tratamentul plagilor si ulceratiilor. In schimb, Sfantul Albert cel Mare, stralucit maestru in stiintele naturii, considera ca efectul plantei Coada-calului este de neinlocuit in cazul hemoragiilor si vomei cu sange, scrie Click.