5 alimente care scad nivelul zahărului din sânge. Cei cu prediabet au, de obicei, o anumită rezistenţă la insulină sau pancreasul lor nu este capabil să producă suficientă insulină pentru a-şi păstra zahărul în sânge la un nivel sănătos. Deşi aceste persoane au până la 50% şanse de a dezvolta diabet în următorii 5-10 ani, cu modificări ale stilului de viaţă - cum ar fi consumul de alimente care scad nivelul de zahăr din sânge – riscul poate fi redus semnificativ. În plus faţă de a deveni mai activ, scăderea în greutate, scăderea stresului, renunţarea la fumat şi un somn de calitate, pot ajuta la prevenirea sau inversarea efectului prediabetului, potrivitCSID.

utileFoto: Hotnews

Cele mai nocive cosmetice. O cremă cu factor de protecție are 33 de chimicale. Un deodorant, 7. Un ruj, 8. Spuma de ras, 20. Toate ingredientele chimice sunt trecute pe etichetă, cu denumiri complicate: methylparaben, ethylhexylglycerin, benzylparaben, ethylparaben, phenolphthalein. Aluminiul din deodorante, plumbul din rujuri sau parafina din strugurel penetrează porii. Oamenii de știință încă nu au decis sau încă nu vor să spună cât de mare este răul pe care îl pot produce aceste cosmetice asupra sănătății noastre, potrivitDoctorul zilei.

De ce este sănătos să ne plimbăm pe plajă? A venit vara şi ar trebui să profităm din plin de ea. Cercetătorii britanici susţin că nimic nu e mai sănătos ca o plimbare pe nisip, cu picioarele goale. Şi asta pentru că în felul acesta masăm tălpile şi eliminăm depunerile de acid uric din interiorul tălpii, evitând apariţia gutei. Pe lângă faptul că o plimbare pe malul mării ne curăţă căile respiratorii pentru că inhalăm vaporii de apă sărată care au un efect miraculos asupra căilor respiratorii superioare, mai există şi alte beneficii, potrivit Click.

15 alimente din care poți să mănânci oricât fără să te îngrași. Greu de crezut, dar da, există alimente bune la gust și prietenoase cu silueta. O veste minunată, mai ales vara, când, să recunoaștem, toți ne dorim să fim cât mai aproape de perfecțiune, ca să arătăm bine în hainele subțiri și mai ales în costumul de baie! Alimentele despre care vorbim pot fi consumate în orice cantitate și la orice oră, singurul lucru de care trebuie să ținem cont e să le gătim corect (dacă trebuie gătite) și să nu adăugăm unt, ulei, sare în exces, pentru că astfel le adăugăm calorii, potrivit Libertatea.

Cum poţi să fii urmărit cu ajutorul smartwatch-ului tău. O cercetare recentă arată că ceasurile inteligente pot deveni instrumente de spionaj, colectând silenţios semnalele accelerometrului şi ale giroscopului care – după o analiză atentă – ar putea fi transformate în seturi de date unice despre deţinătorii ceasului. Aceste date, dacă sunt folosite în mod rău intenţionat, permit monitorizarea activităţilor utilizatorului, inclusiv introducerea de informaţii sensibile. Concluziile au rezultat în urma unei analize Kaspersky Lab despre impactul pe care proliferarea domeniului IOT îl poate avea asupra vieţii de zi cu zi a utilizatorilor şi asupra securităţii informaţiilor lor, potrivitDescopera.