Băutura banală care previne demența. Bună pentru memorie, hrănește creierul. E vorba de trei rețete minunate, care aduc un plus de vitalitate organismului. Nu contează la ce vă opriți, sunt la alegere, condiția este să le consumați de două ori pe săptămână. Veți observa de îndată că nu vă mai simțiți obosit și parcă vă revine cheful de viață. Preparați un smoothie delicios Pentru a face un shake plin de elemente nutritive, aveți nevoie de mere, morcovi și migdale, scrie doctorulzilei.ro.

SanatateFoto: Colaj foto

8 semne că iei anticoncepționale nepotrivite pentru corpul tău. Sângerări și dureri de burtă: Sângerarea în exces și durerile de burtă severe sunt două semne că ceva nu este în regulă cu organismul tău. Dacă iei anticoncepționale și te confrunți cu aceste probleme, trebuie să mergi la medic pentru a ți le schimba. Schimbări bruște de stare: Schimbările rapide de stare, anxietatea și depresia sunt unele dintre simptomele care îți spun că anticoncepționalele pe care le iei nu sunt potrivite pentru tine, potrivit Diva Hair.

Câte E-uri conține brânza topită, un aliment preferat des de români la micul dejun. Nici în ”brânză”, nici în cuvântul ”topită” nu există litera E, dar totuși găsim suficient de multe E-uri în produsele de tip brânză topită. Asociația Națională de Protecție a Consumatorilor InfoCons a realizat un studiu, în acest sens, în cadrul căruia au fost analizate 14 produse. În ceea ce privește numarul de E-uri conținute de produsele ce au facut obiectul studiului, acesta variază între 0 si 9 E-uri, scrie Libertatea.

Ce sucuri te ajută în combaterea stresului? Ceai verde Ceaiul verde conţine antioxidanţi importanţi pentru organism, care au un efect pozitiv asupra trupului şi a minţii. Consumul ceaiului verde, în fiecare zi, te ajută să te relaxezi şi să te concentrezi mai bine. Lapte Laptele este extrem de benefic în combaterea stresului, datorită Vitaminelor A şi D, din componenţa sa. El are şi un aport generos de calciu şi proteine care te ajută să lupţi împotriva stării de stres şi de oboseală, scrie Adevarul.

Medic oncolog: ”Balonarea, indigestia și greața pot fi simptomele cancerului ovarian”. La persoanele sănătoase, ovarele sunt compuse din celule care se multiplică în conformitate cu cerințele organismului. Celulele care se formează în afara nevoilor sunt anormale, acestea fiind denumite „tumori“. Tumorile pot fi benigne sau maligne. De exemplu, chisturile ovariene pline cu lichid observate la femeile sub 30 de ani sunt benigne. Cancerul ovarian se poate răspândi în abdomen, la intestine, stomac, și chiar în zonele îndepărtate ale corpului prin căile sanguine și limfatice, potrivit doctorulzilei.ro.