​5 zgomote ale corpului care pot semnala boli ascunse.Țiuit în urechi Poate semăna cu un bâzâit supărător sau un fluierat repezit, care trece, de obicei, de la sine. Țiuitul în urechi poate ascunde însă și o anemie sau poate chiar să indice, în cazuri mai grave, o tumoră pe creier sau un anevrism. Poate fi, de asemenea, o reacție adversă la tratamentul cu anumite medicamente, precum aspirina, unele tipuri de antibiotice, antiinflamatoare sau citostatice. Când țiuitul este însoțit de greață sau vărsături, trebuie consultat de urgență medicul, noteazăClick.

UtileFoto: Colaj foto

6 cele mai mari riscuri atunci când te expui la temperaturi ridicate.Edem cerebral. Expunerea continuă la soarele arzător de afară fără niciun fel de protecție poate provoca edemul cerebral. Acesta reprezintă creștere în volum a creierului și de multe ori însoțește un accident vascular cerebral, o tumoră, infecție sau un alt tip de traumatism destul de periculos. Pielea opărită. Se întâlnește foarte des la cei mici și poate fi extrem de deranjantă și ușor dureroasă. Aceasta este cauzată de blocarea glandelor sudoripare și acumularea de apă sub peretele subțire al pielii, provocând puncte roșii, scrieLibertatea pentru femei.

Combate răul de mașină cu ulei de lavandă. Cum mai poți folosi această plantă.Folosește uleiul de lavandă în crema de mâini. Poți pune câteva picături de ulei de lavandă direct în palme sau amestecă-le cu o cremă de mâini. Masează ușor și inspiră profund. Îți va diminua stările de irascibilitate provocate de stres și te va relaxa. Îl poți folosi și atunci când nu poși dormi, prelungind calitatea și durata somnului. Infuzia de lavandă pentru ten acneic. Prin proprietățile sale antiseptice și antifungice, uleiul de lavandă combate bacteriile de la nivelul tenului, lăsând porii să respire, aratăUnica.

Quinoa şi chia benefice în curele de slăbire.Quinoa. Se ştie despre existenţa quinoa de trei, patru mii de ani, când incaşii credeau că aceasta creşte rezistenţa luptătorilor. Denumită “ mama grânelor” sau “alimentul viitorului”, quinoa conţine de două ori mai multe fibre decât majoritatea cerealelor, dar şi proteine şi fier. Quinoa poate fi o alegere bună pentru cei care au diabet pentru că are un indice glicemic. Seminţele de quinoa au mai mult de 12 % fibre, conformdescoperă.ro.

Aluniţele. 5 remedii naturale pentru îndepărtarea acestora.Usturoiul este una dintre cele mai eficiente remedii pentru aluniţe, deoarece conţine enzime care ajută la descompunerea clusterelor de celule producătoare de pigment. Curăţaţi şi dezinfectaţi zona afectată, apoi curăţati un căţel de usturoi, pisaţi-l şi aplicaţi-l pe aluniţă. Acoperiţi cu un bandaj şi lăsaţi să acţioneze peste noapte sau cel putin 4 ore. Aluniţa va cădea de la sine dacă veţi repeta procedura zilnic pentru cel putin şapte zile, anunțăClick pentru femei.