5 produse care te pot îngrăşa. Mâncărurile îngheţate sunt, de multe ori, soluţia ideală pentru mulţi dintre noi. Sunt ieftine, uşor de achiziţionat şi de pregătit. Talia ta va avea însă de suferit. Cele mai multe produse congelate sunt încărcate cu sodiu, o cantitate mult prea mare pentru o singură masă, şi alţi aditivi sintetici. Sarea este, de asemenea, din belşug, pentru că face gustul acestora mai bun. Şi ca şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, alimentele îngheţate nu conţin suficiente fibre suficiente pentru a-ţi da senzaţia de saţietate, aşa că într-un timp scurt poţi să ajungi din nou în bucătărie, potrivitCSID.​

utileFoto: Hotnews

Tot ce trebuie să știți despre paraziţii intestinali și cum puteți scăpa de ei prin metode naturale. Cauzele care duc la apariția paraziților intestinali sunt multiple: alimente nespălate sau insuficient preparate termic, mâini nespălate, condiții mizere de viață, apă potabilă infestată, animale de companie infestate la rândul lor cu paraziți intestinali, contact cu persoane infestate cu paraziți, călătorii în țări cu igienă precară, pacienți cu imunitatea slăbită sau cu SIDA. Ceaiurile, tincturile și, evident, igiena corespunzătoare vor ține paraziții intestinali la distanță, potrivitDoctorul zilei.

Boala cu transmitere sexuală care e rezistentă la antibiotice. Cum o putem preveni. Specialiștii avertizează asupra faptului că fără măsurile de precauție necesare, Mycoplasma genitalium ar purtea deveni una dintre cele mai răspândite boli de acest gen. Greu de indentificat pentru că nu există simptome specifice decât în stadii avansate, infecția se manifestă totuși prin diferite afecțiuni, distincte la bărbați și femei, iar consecințele pot fi unele cu adevărat grave, cum ar fi infertilitatea, conform Unica.

Conjunctivita – cauzele, evoluția și tratamentul acestei boli de ochi. Dacă ai senzația permanentă că ai ceva în ochi sau ai un prurit (adică o mâncărime) care nu-ți dă pace, dacă ochii îți sunt mereu roșii, deși abia te-ai trezit din somn, ori sacul conjunctival produce constant o secreție alb-gălbuie, iar lăcrimarea este abundentă, dă fuga la medicul oftalmolog, pentru că e posibil să fi dobândit o conjunctivită. Cauzele apariției acestei afecțiuni pot fi multiple, dar cu siguranță provin din: infecții cu virusuri, infecții cu bacterii, factori iritanți, alegerni, potrivitLibertatea.

Uite cum să-ţi fereşti casa de furtună! Fie că stai la bloc sau la casă, locuinţa ta poate fi afectată de vântul în rafale, de ploaia torenţială care pare că nu se mai opreşte, deşi suntem în luna lui Cuptor. Închide geamurile - Acesta e lucrul cel mai important pe care trebuie să-l faci ca să-ţi protejezi locuinţa de furtună. Închide obloanele - Înainte de a pleca de acasă, dacă ştii că spre seară este posibil să plouă, este recomandat să închizi obloanele pentru a proteja, astfel, ferestrele. Atenţie la ghivecele cu flori de pe pervaz - Dacă ai flori în ghiveci sau jardinieră pe pervazul geamurilor sau la balcon şi ştii că peste zi va veni furtuna, este recomandat să le bagi în casă, potrivitClick.