Fructele de toamnă care ard grăsimile! Slăbești 10 kilograme cu această dietă. Gutuile sunt un astfel de exemplu. Iată cum se ține dieta cu gutui. Gutuile, aceste senzationale fructe ale toamnei, îți furnizează doar 63 de calorii la 100 de grame, conțin fibre care detoxifică organismul și împiedică asimilarea grăsimilor, de aceea sunt aliat puternic în lupta împotriva kilogramelor în plus. Gutuile sunt o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C, vitamina B3, acid folic, potasiu, fosfor, magneziu, fier si calciu. 100 de grame de gutuie iti furnizeaza aproximativ 15 grame de glucide, 12 grame de zaharuri, 2 grame de fibre dietetice, 0,10 grame grasimi, 4 miligrame de sodiu si 84 grame de apă, scrie Click pentru Femei.

SanatateFoto: Colaj foto

„Când tusea devine cronică este important să ceri sfatul unui medic“. Cancerul de plămâni este cauzat de iritaţii cronice ale sistemului bronho-respirator şi, desigur, de alţi factori genetici. Dar principala cauză a cancerului pulmonar este fumatul. Când tusea este un simptom al cancerului, şi nu un simptom al unei simple răceli? Atunci când tusea devine cronică este important să ceri sfatul unui medic specialist. Principalii factori care duc la apariţia cancerului de plămâni sunt: numărul 1 – fumatul. Numărul 2 – fumatul. Numărul 3 - fumatul. Apoi se iau în considerare şi alte cauze, potrivit Adevărul.

10 adevăruri despre banane! Sunt antiinflamatorii. Abundă în vitamina B6. O singură banană îți aduce 41% din aportul zilnic, combate inflamația și previne problemele articulare. Țin glicemia în frâu! Combat puseele glicemice, o banană pe zi ține glicemia sub control. Întăresc sistemul osos. Știm toți că este esențial pentru sănătatea oaselor calciul. Dar și magneziul este indispensabil! Magneziul ajută la asimilarea calciului, iar bananele conțin mult magneziu, potrivit doctorulzilei.ro.

Dieta Rina: meniul pe zile. Dieta Rina a fost creată de un sportiv american și este o dietă disociată care promite să te scape de 10 până la 15 kg în 90 de zile. Însă, acesta nu este singurul avantaj pe care-l oferă dieta Rina, ci și faptul că te ajută ulterior să te menții la greutatea optimă. Cele patru categorii de alimente permise în dieta Rina sunt proteinele, legumele, carbohidrații și fructele (vitaminele și mineralele). Micul dejun este singura masă care nu se modifică, astfel că în fiecare zi vei consuma doar fructe sau doar legume, cafea sau ceai fără zahăr. Fructele pot fi consumate și sub formă de suc, potrivit Unica.ro.

Băutura care "topește" grăsimea de pe burtă. Poţi scăpa de kilogramele în plus dacă bei în mod constant o băutură preparată din ţelină şi suc de lămâie. Cele două ingrediente stimulează digestia şi arde depozitele de grăsimi. Află cum trebuie să le consumi pentru efecte maxime. Această licoare anti-grăsime este una din cele mai aromate, recomandate chiar de nutriționiștii străini. Este vorba de combinarea țelinei cu zeama de lămâie. Băutura cu țelină și lămâie te ajută să scapi de grăsime și este antidotul perfect care îți subțiază burta. Țelina este una din cele mai sănătoase legume din categoria rădăcinoaselor și face minuni pentru siluetă. Este bogată în vitamine și reprezintă o sursă bogată de fibre, potrivit Click pentru Femei.