Cum îți poate oferi centrala de apartament confortul termic dorit. O casă călduroasă este o casă sănătoasă. În perioada rece, încălzirea adecvată a fiecărei camere este extrem de importantă pentru a avea aceeași temperatură în întreaga locuință. Centrala termică de apartament este o soluție eficientă și rentabilă ce asigură încălzire pe timp de iarnă. Un sistem eficient și ușor de controlat, preferat de majoritatea oamenilor, fie că locuiesc la casă sau la bloc, potrivit Libertatea.

utileFoto: Colaj foto

7 lucruri excelente la Android Pie. Ai auzit de Android Pie încă din luna august, însă rata de adopție a noului sistem de operare al Google este foarte mică. Am testat sistemul pe un Motorola One ca să-ți spun șapte lucruri pe care trebuie să le cunoști. Android Pie păstrează același material design introdus cu odată cu Android Lollipop, însă aduce șlefuiri la nivel vizual, dar și funcționalități noi. Acestea sunt cele mai bune șapte lucruri pentru care ar trebui să fii entuziasmat pentru Android 9, cunoscut și sub numele de Pie, scrie Playtech.

Alimente anticelulită care te scapă de pielea cu aspect de coajă de portocală. Mâncărurile bogate în grăsimi, retenția de apă și lipsa mișcării duc la apariția celulitei. Însă, dintre toate, alimentația de zi cu zi este cea mai importantă, de aceea trebuie să-i acorzi o atenție sporită dacă vrei să previi apariția aspectului neplăcut de coajă de portocală al pielii, scrie Click.ro.

De ce avem nevoie de acizii grași Omega 6. Omega 6 sunt acizi grași esențiali pentru sănătatea omului, însă organismul uman nu-i poate produce. De aceea, este important să îi iei din alimentație. Alături de acizii grași Omega 3, aceștia ajută la buna funcționare a creierului, la păstrarea memoriei, la dezvoltarea normală a întreg organismului, scrie Doctorul zilei.

Ce alimente ar trebui să consumi ca să scapi de oboseală. Multe mămici sunt în căutarea energiei pentru a ține pasul cu copilul și cu treburile zilnice. Treburile zilnice, îngrijirea copilului, jobul, te pot conduce spre oboseală și epuizare. Multe mămici își doresc să aibă o și mai mare energie pentru a face față tuturor provocărilor de peste zi. Poți să scapi de oboseală și alegând alimentele potrivite care-ți pot oferi energia necesară. De ce este armurariul o plantă-minune? Iată beneficiile sale Ce alimente ar trebui să consumi ca să scapi de oboseală, scrie Libertatea.