Cei trei factori care cresc riscul femeilor de a face infarct. Aceste femei au risc mai mare de atac de cord, în comparaţie cu bărbaţii aflaţi în situaţii similare, indică rezultatele unui studiu efectuat în Marea Britanie, citat joi de Press Association. Este vorba de femeile fumătoare, cele care au diabet sau care suferă de hipertensiune, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

Cele mai frumoase citate celebre despre viață care te vor inspira. Citate despre viață. Care este răspunsul la întrebările „Ce este viața” sau „Care este sensul vieții?". Multe alte întrebări conexe includ: "De ce suntem aici?" sau "Care este scopul existenței noastre pe Pamânt?" Au existat numeroase răspunsuri propuse la aceste întrebări din mai multe medii culturale și ideologice diferite. Căutarea sensului vieții a generat speculații filosofice, științifice, teologice și metafizice pe parcursul istoriei. Diferitele persoane și culturi cred lucruri diferit, ca răspuns la această întrebare. Vă prezentăm mai jos câteva citate despre viață, scrie Libertatea.

5 pași pentru o pedichiură îngrijită. O pedichiură frumoasă depinde de un întreg arsenal de instrumente pe care le folosești în acest scop, dar și de anumite trucuri care te ajută să obții și să menții unghiile picioarelor impecabile. Trusa ta de pedichiură trebuie să conțină următoarele elemente: foarfecă, unghieră, pilă de unghii, pilă de călcâie sau piatră ponce, ulei de cuticule, bețișor și cuțit pentru cuticule, separator pentru degete, acetonă sau dizolvant pentru lac de unghii, dischete demachiante, bețisoare de ureche, un lac de bază, ojă, scrie Click.ro.

Cele mai frumoase staţiuni din Spania. Spania este una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă pentru români. „Adevărul“ vă prezintă cele mai frumoase staţiuni din Spania, ca sursă de inspiraţie pentru următorul concediu. Insula Gran Canaria are unul dintre cele mai mari oraşe din Spania. Las Palmas de Gran Canaria se află pe coasta de sud a insulei şi este una dintre cele mai frumoase staţiuni din Spania, scrie Adevărul.

Google Chrome trebuie actualizat acum. Cei de la Google au remediat de curând o vulnerabilitate importantă în Google Chrome și este mai important ca niciodată să-ți instalezi ultima versiune. În teorie, oficialii gigantului din Mountain View sunt destul de proactivi când vine vorba de vulnerabilități în el mai popular browser din lume, scrie Playtech.