Va simtiti ochii obositi foarte des si acest lucru va creeaza un disconfort? Specialistii va recomanda sa nu stati in medii poluate si sa consumati multe verdeturi.

Tulburarile oculare apar de cele mai multe ori atunci cand petreceti ore in sir in fata calculatorului sau a televizorului, dar si cand va expuneti la o lumina foarte puternica. De asemenea, probleme pot aparea si daca stati o perioada indelungata in medii poluate sau in spatii inchise in care se fumeaza.

Daca munca dumneavoastra presupune lucrul la calculator, chiar daca acesta este foarte performant, faceti obligatoriu o pauza de 10 minute la fiecare ora. Pentru a avea o vedere buna trebuie sa consumati multe verdeturi, seminte de chimen, marar, patrunjel, afine, mere, broccoli. Incercati sa renuntati pe cat posibil la zahar, pe care il puteti inlocui cu miere sau cu fructoza.

Iata si cateva produse naturiste care va pot ajuta:

Vitamina A 6000 UI: Ideala pentru sanatatea ochilor, va poate imbunatati vederea chiar si pe cea nocturna (e binevenita pentru soferii de cursa lunga, care conduc mult noaptea), alunga oboseala oculara, fiind si un antioxidant foarte bun. Pret: 9,5 lei.

Integral in Libertatea