Persoanele care rad au puterea de a se detasa mult mai usor de problemele cotidiene, afirma psihologii. De asemenea, persoanele care rad cu usurinta, potrivit specialistilor, au toate sansele de a-si prelungi viata, din simplul motiv ca aceste persoane se consuma mai putin. Totodata, astfel de persoane folosesc rasul pe post de arma impotriva loviturilor primite din partea celor din jur.

Cititul cu picioarele pe pereti asigura o buna circulatie a sangelui din picioare, potrivit specialistilor. Aceasta pozitie mai ofera si o relaxare a intregului corp, iar concentratia asupra lecturii este mult mai ridicata. Psihologii afirma ca discutiile deschise in familie determina individul sa aiba o viata cat mai relaxanta, pentru ca prezenta secretelor fata de persoanele apropiate creeaza in interiorul acestuia o anumita stare de tensiune. Prin comunicare persoanele nu numai ca se elibereaza, dar in felul acesta pot gasi cele mai bune solutii.

Muzica clasica si nu numai are anumite beneficii asupra psihicului uman, afirma specialistii, pentru ca muzica relaxeaza toti muschii. Mai mult, ascultarea melodiei preferate, sau cel putin a unei piese care exprima o anumita stare de spirit prin care trece individul, ajuta la gasirea unor solutii rapide. Miscarea de orice fel ajuta la mentinerea sufletului tanar, dar si a unui trup de invidiat.

Gandul