Logodna si legile ei. Pana de curand, logodna, ca prim pas in vederea intemeierii unei familii era oficializata in mod traditionalist, de obicei in cadrul unei cine la care participau parintii celor doi tineri, unde se discutau in special detaliile nuntii. Tot in spiritul pastrarii traditiei, logodnicii ramaneau sa locuiasca alaturi de parinti pana in ziua casatoriei. Acum, vremurile s-au schimbat si, odata cu ele, mentalitatile si legile. In zilele noastre, logodna se confunda cu casatoria de proba sau concubinajul care, pe langa faptul ca nu mai sunt considerate o abatere de la normele sociale, este si incurajata in scopul asigurarii trainiciei relatiei, scrie EvZ.

Timiditatea si nervozitatea, dobandite la nastere? Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Wisconsin, SUA, copiii timizi sau nervosi vor creste cu aceste probleme, daca parintii nu ii supun unor investigatii terapeutice, inca de la varste fragede. Cercetatorii americani au formulat aceasta ipoteza dupa un an si jumatate de studiu al comportamentului unor maimute, in diferite situatii, scrie Libertatea.

Problemele auditive sunt insotite de tulburari de vedere. Copiii care au probleme de auz pot avea si tulburari de vedere, sustin cercetatorii americani de la Universitatea din Washington. Oamenii de stiinta au aproximat ca trei copii dintr-o mie au un anumit grad de deficit de auz neurosenzorial, aparut ca urmare a afectarii terminatiilor nervoase din urechea interna. Potrivit studiilor anterioare, jumatate din aceste cazuri au o cauza genetica, legata de gena GJB2, scrie Gandul.

Dieta "Special K". Dieta "Special K" te ajuta sa pierzi trei kilograme in numai doua saptamani, mancand cereale, lactate si fructe. Metoda propune doua mese pe zi in timpul perioadei de regim, pentru ca dieta sa dea rezultate, informeaza yourtotalhealth.com. Pentru a urma acest regim trebuie sa mancati o cupa de cereale impreuna cu o cana cu lapte si fructe la micul dejun. Acelasi meniu trebuie sa il aveti si in cazul mesei de pranz sau al cinei, timp de doua saptamani, scrie Romania libera.

Femeile in bikini, obiecte pentru barbati. Calendarele sexy si fotografiile cu manechine sumar imbracate, prezentate mai ales in tabloide, ii fac pe barbati sa se gandeasca la aceste doamne si domnisoare ca la niste obiecte. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii americani. Mai precis, specialistii au scanat creierele unor barbati in timp ce acestia se uitau la fotografii cu femei care purtau bikini. Rezultatele au aratat ca in acest interval, in creierele lor au fost activate zonele care reactioneaza de obicei la vederea unor obiecte, scrie Adevarul.

Nautul imbunatateste viata sexuala si fertilitatea barbatilor. Datorita continutului mare de acid folic, nautul este indicat barbatilor care vor sa isi imbunatateasca viata sexuala si fertilitatea. Conform A.M. Press, produsul e recomandat de catre specialisti femeilor insarcinate si celor care intentioneaza sa conceapa un copil, datorita continutului de proteine, carbohidrati, fibre si minerale, scrie Libertatea.