Nu mai beti 2 litri de apa pe zi! Vezi de ce excesul de apa dauneaza sanatatii si cat trebuie sa bei zilnic. Se spune ca apa ne ajuta sa combatem problemele cu rinichii, sa pierdem din greutate si sa ne imbunatatim capacitatea de concentrare. Daca pana acum posturile tv si medicii trambitau ca e obligatoriu sa bei cel putin doi litri de apa pe zi, expertii avertizeaza ca acest lucru nu este indicat si ca ar putea fi chiar daunator. Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie (NHS), impreuna cu doctori si nutritionisti, au sfatuit pana acum populatia sa consume opt pahare cu apa zilnic. Un raport elaborat de un doctor de medicina generala descrie pericolul deshidratarii ca fiind "un mit" si afirma ca nu exista dovezi cum ca apa ajuta la prevenirea unor probleme de sanatate, relateaza cotidianul Daily Mail, in format electronic. Integral inRomania Libera.

UtileFoto: Colaj foto

Afla cum sa fii seducatoare la orice varsta. Mai mult decat de frumusete si de varsta, seductia tine de stil, de personalitate, tine de eleganta. Sarmul sau farmecul unei femei de cele mai multe ori nu-i nativ, este construit amanunt cu amanunt! Americanii le numesc "cougars". Sunt femeile trecute de prima tinerete, dar care inca mai arata ca la 30 de ani. Pentru ele, timpul nu trece, ridurile nu apar, pielea le ramane neteda, doar varstele le sunt de doua ori cat cele ale barbatilor de langa ele. Integral inClick.

La ce riscuri isi expun viitorii bebelusi femeile care fumeaza pe perioada sarcinii. Femeile care fumeaza in timpul sarcinii isi expun viitorii copii la multiple riscuri, printre care cel de malformatii. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Colegiul Universitate din Londra, informeaza BBC. Specialistii spun ca femeile care fumeaza pe intreaga durata a sarcinii prezinta un risc cu 25% mai mare de a naste copii cu diferite probleme de sanatate. Pe langa predispozitia crescuta de a suferi un avort spontan ori de a naste bebelusi sub greutatea normala, cercetatorii spun ca aceasta noua descoperire ar trebui sa reprezinte un motiv in plus pentru a renunta la acest viciu, cel putin pe durata sarcinii. Integral inGandul.

6 afectiuni de vara si leacurile lor. Fructe proaspete si pline de vitamine, soare din abundenta, concediu si relaxare intr-o oaza de racoare de la poalele muntilor sau la malul marii sunt doar cateva dintre bucuriile pe care ti le-a adus anotimpul calduros. Cu toate acestea, mult asteptata vara iti poate crea si disconfort, daca nu ai grija de sanatatea ta. Iata ce pericole te pandesc in sezonul estival. Vara poate fi un adevarat calvar daca esti femeie si te expui prea mult la soare. Un bronz uniform dobandit in doar cateva zile de plaja poate fi urmat de o menstruatie neregulata, canicula afectand puternic activitatea ovarelor. Integral inCancan.

Cum sa va accelerati metabolismul. Nu faceti foamea, beti zilnic o ceasca de ceai verde sau de cafea, mancati ardei iute si paste si faceti miscare. Chiar si o felie de paine mancata in plus zilnic va poate ingrasa cu peste un kilogram intr-un an de zile daca nu faceti efort pe masura, atrag atentia nutritionistii. Specialistii in nutritie va arata cateva reguli simple care va ajuta sa accelerati arderea grasimilor. Una dintre reguli este sa nu faceti foamea. O alta recomandare pentru accelerarea metabolismului este sa cresteti aportul de fibre consumand paine din faina integrala, paste, fructe si legume. Integral inRomania Libera.

Chinezii previn bolile cardiovasculare cu frunze de camelie. Ierburile chinezesti sunt cunoscute in intreaga lume pentru virtutile curative deosebite. Ceaiul verde, de pilda, obtinut din frunze de camellia sinens, contine uleiuri esentiale, aminoacizi, vitamina C, calciu, fier, fluor, alcaloizi si este un excelent stimulator cerebral. Inca din cele mai vechi timpuri, poporul chinez foloseste acest ceai pentru a preveni infarctul, angina pectorala si accidentele vasculare, scrieCancan.