Video Tantareanu si-a bagat nasul intre sanii Sanzianei Buruiana! Vezi ce "dezmat" e la "Oktoberfestul" de Corbeanca. Cristian Tantareanu face astazi un "Oktoberfest" de Corbeanca, unde a invitat toti prietenii si cunoscutii care locuiesc in Paradisul Verde si nu numai. Pentru ca este un mare admirator al femeilor frumoase, Tantareanu le-a primit cu bratele deschise pe Andreea Tonciu si pe Sanziana Buruiana. Vesel si pus pe glume, omul de afaceri si-a bagat nasul intre sanii Sanzianei si a marturisit ca este foarte atras de dotarile blondei.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Criticii vestimentari au facut-o praf pe Andreea Tonciu! "Se imbraca ca o pitipoanca! Nu are niciun fel de gust vestimentar". Dupa ce Maria Marinescu si alti critici de moda au spus despre Andreea Tonciu ca se imbraca prost, astazi la CANCAN TV, bruneta a primit verdictul. Parerile au fost impartite, dar totusi au fost inclinate spre partea ca Andreea chiar se imbraca prost si vulgar. "Andreea esre coerenta in stilul ei, sau in lipsa ei de stil. Imaginea ei publica este de pitipoanca. Ca si idee, ea vinde si e foarte coerenta si perseverenta in stilul ei. Ea nu se incadreaza in niciun curent, in niciun trend.", a spus Adina Scurtu la CANCAN TV. "Eu nu o vad pe Andreea ca o problema. Ea e o purtatoare de haine si daca ea se simte bine asa, care e problema?", si-a dat cu parerea un alt critic de moda. Andreea Tonciu nu a indurat criticile si a iesit la atac. "Mie imi place sa ma imbrac sexy, sa pozez goala, care e problema voastra? Eu sunt o persoana care isi cumpara haine singura. Nu merg ca alte domnisoare cu barbati puternic financiar sa imi cumpere haine. Hainele astea i-au construit ei cariera, iar acest lucru este important.", a ripostat Tonciu.

Baiatul edilului din Selimbar, fascinat de asistenta "pacatoasa". Cruduta i-a sucit mintile fiului unui primar de la tara! Peste tot pe unde se duce, Daniela Crudu cucereste inimile si buzunarele barbatilor cu dare de mana si avere, care se intrec in a-i face toate poftele. Ultimul care a cazut in mrejele focoasei asistente este Raducu, fiul primarului din Selimbar, un baiat care o duce foarte bine cu banii. Conform apropiatilor acestuia, in urma cu trei luni Cruduta si sora ei au fost invitate de fiul edilului la un eveniment auto la Sibiu. Acolo nu numai ca au fost tinute in puf, dar au si primit, conform organizatorilor, 1.000 de euro pentru prezenta. Cu acest prilej insa, tanarului Maricuta i s-au aprins calcaiele dupa focoasa asistenta, care l-a vrajit din primul moment. "De atunci, Raducu se lauda prietenilor ca a cucerit-o pe Daniela si face mai tot timpul naveta la Bucuresti ca sa o vada", ne-a declarat un prieten al tanarului. De altfel, acesta a devenit foarte apropiat de familia Crudu, urandu-i pe internet "socrului" sau, cu ocazia aniversarii de acum doua zile, cand Nelu, tatal Danielei, a implinit 51 de ani, la multi ani.

Jean de la Craiova, dezvaluiri incendiare! A fost indragostit de Adriana Bahmuteanu, iar la noaptea nuntii cu sotia au asistat toate rudele! Jean de la Craiova a marturisit la emisiunea "Distractia pe vremea mea" ca prima fata pe care a vrut sa o sarute a fost Adriana Bahmuteanu, vecina lui, dar si ca a avut o noapte a nuntii mai speciala. "Pe Adriana am vrut sa o sarut prima oara, insa mi-a fost teama ca nu o sa-mi mai faca temele, asa ca m-am orientat spre alte fete'', a marturisit senin Jean de la Craiova. Sambata, de la ora 18.00, la Antena 2, Jean va povesti cum a decurs prima noapte de dragoste cu sotia sa si de ce a asistat intreaga familie la acest moment.

La ce facultate or merge? "Playboy" din Germania, pictorial cu cele mai sexy studente. Editia germana a revistei "Playboy" le-a luat din aula magna pe cele mai silitoare si sexy studente din tara. Fetele n-au chiulit degeaba, pentru ca au muncit din greu pana au facut un pictorial de exceptie, care face orice baiat sa viseze sa retraiasca anii studentiei, cu ele in banca din fata. Fie ca au facut pe profesoarele, fie ca au jucat rolul unor studente neastamparate, fetele din numarul curent al celebrei reviste pentru barbati sunt un bun material de studiu sau... de privit.

Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei! Trupa ASIA a fost una dintre cele mai apreciate formatii ale anilor 2000, reusind sa adune pe langa mii de fani, sa schimbe viata tinerelor membre. ASIA a aparut in marie 1999 cand Irina si compozitorul Adrian Ordean au avut ideea de a concepe un proiect muzical ce implica o formatie de fete. Asa se face ca la drum au pornit patru tinere, Anca, Irina, Sorana si Anemona, format care intre timp s-a modificat de doua ori. Inca de la inceput, Irina a fost un fel de lider al formatiei. Ideea de a avea o trupa i-a apartinut brunetei care i-a cerut acest lucru in mod expres lui Adi Ordean. Faptul ca in acea perioada nu exista asa ceva in muzica romaneasca, iar stilul slow-dance nu era abordat de nimeni, Irina s-a gandit sa infiinteze o trupa de fete. Pe Anca o cunostea cu ceva vreme inainte, ambele faceau backing-vocals la Schimbul3. Restul, Sorana si Anemona au fost cooptate chiar de Adrian Ordean. Primul album l-au lansat la sfarsitul anului 1999, iar piesa ￯Inima mea" a devenit un hit, auzindu-se chiar si azi in casele romanilor. Inca de la inceput fetele au avut un succes colosal, piesele lor erau din ce in ce mai des prezente in topurile autohtone, au avut recitaluri la Eurovizion si au castigat mai multe premii la Festivalul de la Mamaia.