Va canta la finala show-ului "X Factor". Shakira petrece Revelionul la Bucuresti. Bucurie imensa pentru admiratorii Shakirei, care, se pare, vor avea ocazia sa o vada din nou pe cantareata lor preferata, pentru a doua oara in acest an. Dupa ce, pana acum, au avut invitati cativa artisti internationali de calibru, precum Oceana, trupa Touch&Go si East 17, care vor performa chiar in seara de duminica, iata ca producatorii pregatesc o surpriza de proportii pentru marea finala, care va avea loc chiar de Revelion. Producatorii show-ului sunt in negocieri extrem de avansate cu staff-ul Shakirei, pentru a o aduce pe solista in platoul "X Factor" in noaptea de Anul Nou, si se pare ca sunt foarte aproape de a semna contractul, din moment ce a "rasuflat" din interior informatia potrivit careia columbianca si-ar fi dat deja acceptul. Shakira nu este deloc straina de concursul "X Factor", ea fiind pana acum prezenta la editiile din Germania si Marea Britanie, acolo unde a raspuns pozitiv invitatiei si a facut show-uri pe cinste.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Tatal elevei "violate" a bagat frica in colegii fetei la o petrecere. S-a dus in locul Oanei la un majorat! Surpriza de proportii, vineri seara, pentru colegii Oanei de la "Jean Monnet"! In timp ce se distrau cu totii la majoratul unuia dintre ei, si-a facut aparitia, din senin, Costel R., tatal Oanei. La petrecerea organizata intr-un club de fite din zona Pietei Alba Iulia era invitata si Oana, fata care-l acuza pe fostul profesor de sport Dan Visan de abuz sexual. Adolescenta n-a venit, insa, imediat dupa miezul noptii, pe usa localului a intrat tatal ei. Acesta sosise singur, fara Oana, si i-a speriat pe unii dintre elevi, care au crezut ca omul de afaceri din Galati intentioneaza sa se razbune pe cei care l-au sustinut pe profesorul de sport in detrimentul fiicei sale. Conform surselor CANCAN, Costel R. a venit la majoratul elevului doar pentru a-i aduce acestuia un cadou si pentru a scuza lipsa fetei sale de la eveniment.

Uite-o pe Dana Rogoz asa cum n-ai mai vazut-o! Imbracata sumar, lipita de perete si incaltata cu tocuri sexy! Dana Rogoz a postat pe blogul ei mai multe fotografii dintr-un pictorial de senzatie realizat impreuna cu prietena ei Adela Popescu. De data aceasta blonda a afisat un look mult diferit fata de cel cu care isi obisnuise fanii de pe blogul ei. Prezentatorea TV a abordat o tinuta sexy si a purtat pantofi rosii cu toc inalt.

Fuego s-a sarutat cu un barbat in direct! Uite ce pasional a fost! Personajul Fuego, interpretat de Mihai Bendeac in emisiunea "In Puii Mei!", s-a sarutat cu un barbat, la o televiziune locala. Mihai Bendeac ne-a obisnuit cu multiplele sale fete, iar in editia de duminica a emisiunii sale a intrat in pielea cantaretului Fuego, care a acordat un interviu pentru o televiziune locala din Slatina. Deloc modest, Fuego declara la inceputul emisiunii "Nu sunt unul dintre cei mai mari artisti romani! Sunt cel mai mare artist roman!". Enervat de prezentator, care i-a pus o intrebare din partea unui telespectator, Fuego a izbucnit in pauza publicitara: "Vrei sa ma faci de ras de fata cu intreaga tara? Ti-am spus eu ca vreau intrebari de la telespectatori? Animalule! Ma faci de ras!". Suparat la culme pe moderator, "artistul s-a calmat doar dupa ce s-a sarutat cu partenerul sau.

Ce sexy sunt Cruduta si "iubita" lui Mazare imbracate in piele! Le mai lipseste un bici. Daniela Crudu si Madalina Pamfile au fost invitate la petrecerea Playboy din Brasov care a avut loc in cursul noptii de sambata, 26 noiembrie. Cruduta si eleva de la Jean Monnet, despre care se spune ca a avut o aventura cu Radu Mazare, au facut show in club alaturi de Vaso Kollida, model international si vedeta Playboy Grecia. Daniela si Madalina au intretinut atmosfera la petrecerea din Brasov si au atras toate privirile barbatilor cu tinutele lor din piele.

Andreea Balan are o coregrafie mai incitanta pentru "Mosul"! Vezi cat de senzual si erotic se misca dansatoarele ei! Andreea Balan a fost invitata la o emisiune TV unde a cantat noua varianta a piesei "Mosul" care a fost cantata prin anii '90 de trupa Andre, din care facea parte. Acum Andreea a revenit pe piata muzicala cu 3 remixuri ale piesei si o coregrafie incendiara! Andreea Balan isi promoveaza noua varianta a piesei de Craciun "Mosul" pentru care a realizat 3 remixuri si are o coregrafie incitanta. Dansatoarele artistei poarta toate pantalonasi extrem de scurti si decolteuri adanci, tinuta festiva. Dansatoarele sunt una mai buna decat cealalta si executa miscari cat mai provocatoare pentru a starni imaginatia domnilor care le privesc, filmare cu care Andreea Balan se mandreste pe Facebook. "Cred ca este una dintre cele mai frumoase filmari din cariera mea :) voi ce spuneti?", a postat Andreea pe pagina ei de Facebook.