Anda Adam cu sanii goi in fata altui barbat. Semi-intuneric, un cadru de poveste in care rol principal il avea un cal sI un partener recunsocut pentru frumsete, facand parte din trupa de elita a manechinilor lui Catalin Botezatu. In acest context sI in aceasta companie, Anda Adam a lasat tricoul larg sa-i cada de pe umeri sI sa-i dezgoleasca in totalitate sanii. Scena s-a petrecut intre duble, la filmarile celui mai nou videoclip al artistei, sub privirile iubitului ei, Victor Slav.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

E iar scandal intre Bianca si Bote! Ea se vrea moderatoare, iar el nu o crede capabila! Bianca vrea in fata camerelor de filmat, doar ca cel care i-a fost mentor nu are incredere in ea. Botezatu nu o crede in stare sa modereze o emisiune. Roscata, care este in doliu dupa moarte bunicii sale, isi doreste sa se reintoarca in televiziune si sa aiba o emisiune proprie. Catalin Botezatu este de parere insa ca iubita lui Cristea nu este in stare sa se faca moderatoare.

Simona Trasca, dezbracata si pe post de masa la o petrecere de lux! Lumea a mancat sushi chiar de pe trupul ei! Simona Trasca nu refuza nicio oferta care i se pare avantajoasa din punct de vedere financiar. Blonda a trait o experineta extrem de ciudata zilele trecute cand a fost prezenta la un eveniment monden din Capitala. Simona a fost gheisa pentru o seara. Ea s-a dezbracat, s-a intins pe un pat si a servit pe post de masa pentru cei prezenti la petrecere. Lumea care a servit sushi chiar de pe trupul apetisant al blondei nu a regretat, fiecare bucata mancata fiind un pas catre goliciunea Simonei.

Si-a etalat pe plaja din Mamaia un tatuaj impresionant: yakuza. Nutu Camataru are mafia japoneza in spate! Daca Nutu Camataru a dorit sa treaca neobservat pe plaja din Mamaia, ei bine, acest lucru nu i-a reusit sub nicio forma. In momentul in care s-a ridicat de pe sezlongul unde s-a relaxat intr-o siesta prelungita, ieri dupa-amiaza, mai toate privirile l-au petrecut atente pana pe mal, unde cunoscutul personaj "a incercat" apa. Colorat in rosu, albastru si negru, un tatuaj imens - asortat cu sortul rosu de plaja - ii acopera in intregime spatele. Impresionant atat prin dimensiune, dar si prin simbolistica desenul reprezinta o scena specifica yacuzei, celebra mafie japoneza, grupare de temut ai carei membri ar proveni din randul periculosilor "ronin", vechii samurai ramasi fara stapan si pentru care onoarea reprezinta mai mult decat viata. Dupa ce s-a racorit cateva minute in valuri, Nutu a revenit pe sezlong si a comandat un tratament special pentru...tatuajul sau. Un masaj profesional, de o jumatate de ora pentru spate si brate.

Varciu ii multumeste lui Dumnezeu cand ajunge in pat cu o femeie. Se roaga in genunchi inainte de sex. Liviu Varciu traieste viata la intensitate maxima de cand s-a despartit de Adelina Pestritu, fiind prins atat cu proiectele din televiziune, cat si cu cele din muzica, dar si cu nenumaratele aventuri cu admiratoarele. Cantaretul a avut mai multe relatii, dar niciuna nu a fost de lunga durata, poate din cauza faptului ca Liviu, inainte sa intre in pat cu iubita, o abandoneaza pret de cateva minute bune pentru a-si face... rugaciunea! "Intr-o seara, cand am ramas peste noapte la Liviu, ne-am pus amandoi in pat pentru a dormi, insa imediat acesta s-a ridicat si s-a asezat in genunchi, langa pat. A inceput sa-si spuna rugaciunea. De rusine, m-am asezat si eu langa el pentru a ma ruga. Insa am terminat inaintea lui, asa ca m-am pus la loc in pat si l-am asteptat. S-a urcat langa mine fara nicio explicatie", ne-a marturisit una dintre femeile care au ajuns in patul lui Varciu.

Timpul a fost bland cu Delia Matache. E mai buna la 30 de ani decat la 20! Desi vocea ei nu mai are nevoie de nicio prezentare, de cand a aparut in prim-planul muzicii romanesti, Delia Matache a mizat chiar mai mult decat a avut nevoie pe atuurile sale fizice. Artista nu a avut nicio problema sa se dezbrace pe scena pentru a fi admirata si a facut-o cu dedicatie si pe plaja, incercand sa capteze toate privirile. In 2004, blondei ii reusea asta din plin, desi trupul ei nu fusese inca modelat de zecile de ore petrecute in sala sau la jogging. Desi a avut fluctuatii evidente de greutate, a castigat si de multe ori a pierdut lupta cu aceasta, an de an, Delia a aratat din ce in ce mai bine. Formele ei au capatat voluptate si curbele corpului s-au pronuntat. In 2012, cantareata arata excelent fara sa apeleze la Photoshop, desi este departe de a fi perfecta.