Soc! Mircea Radu s-a cununat civil cu Raluca Olaru! S-a casatorit in sufrageria socrului din Stefanesti de Botosani. In prima zi a acestei luni, joi, 1 noiembrie, prezentatorul TV Mircea Radu (45 ani) s-a transferat in tabara barbatilor insurati. Aleasa sa este Raluca Olaru, o botosaneanca cu 20 de ani mai tanara decat el, cei doi reusind sa invaluie cel mai important eveniment din viata de cuplu, intr-un mister si o discretia totala. La nici trei sapatamani dupa ce CANCAN.ro arunca bomba pe piata, anuntand ca prezentatorul TVR Mircea Radu se pregateste sa se insoare, iata ca marele eveniment s-a produs. Ceremonia a avut loc joia trecuta, in localitatea Stefanesti, din judetul Botosani, locul de bastina al Ralucai Olaru. Surprinzator este faptul ca insurateii au organizat cununia in cel mai mare secret, la sute de kilometrii distanta de Capitala, apeland la o "chichita" legala pentru a-si proteja intimitatea. Cand au depus actele, ei au solicitat la Primaria din localitate ca ofiterul de stare civila sa merga la ei acasa. Lucru care s-a si intamplat, cununia civila dintre Mircea Radu si sotia sa, Raluca, petrecandu-se in sufrageria familiei Olaru, in casa socrilor mici, noteaza Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

EXCLUSIV! Doina Spataru: Sebi n-a putut s-o iubeasca pe Malina atat cat voia ea. Cea mai mare drama a unui parinte e sa-si ingroape copilul. Timpul alina suferinta sufleteasca, dar nu o poate sterge. La aproape un an de la moartea Malinei Olinescu, mama sa, cantareata Doina Spataru, spune ca a invatat sa traiasca cu aceasta durere. L-a iertat pe Sebi, iubitul Malinei, care nu a putut s-o iubeasca pe fiica ei asa cum aceasta si-ar fi dorit. De doua luni, Sebastian Truta sau Sebi (26 de ani), asa cum ii spun prietenii, fostul iubit al Malinei Olinescu, este implicat intr-o relatie stabila cu o tanara in varsta de 25 de ani, de profesie designer. Vestea ca Sebi si-a refacut viata sentimentala, lucru anuntat in premiera de ziarul Click!, a ajuns si la urechile Doinei Spataru (64 de ani), mama Malinei. Cu toate acestea, artista nu are resentimente in privinta lui. E dreptul lui, e viata lui, pe care si-o face cum crede el de cuviinta. Nu pot sa-l judec eu", ne-a spus Doina Spataru, care peste aproximativ o luna ii va face parastasul de un an fiicei sale.

Monica Gabor nu a platit de un an si jumatate pensia alimentara pentru fiica sa. Vezi ce restante are. Fotomodelul Monica Gabor (24 de ani) sustine ca este la zi cu plata pensiei alimentare, stabilita in urma procesului la 1.000 de lei lunar, si ca banii ii depune intr-un cont de care are habar si fostul ei sot, milionarul Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a izbucnit in ras la aflarea vestii. Monica nu a fost chiar o mama-model, magistratii acuzand- o de neglijenta, in procesul de custodie a fiicei sale, Irinuca (5 ani). N-a reusit sa-i convinga pe magistrati ca ii poate asigura micutei o educatie, stabilitate emotionala, dar si un trai mai bun decat ii ofera Irinel Columbeanu (54 de ani), asa ca Monica a pierdut procesul si e buna de plata. Conform legii, ea trebuia sa-i dea Irinucai lunar, inca din iunie 2011, o pensie alimentara de 1.000 de lei. In cele 17 luni scurse pana acum s-a adunat o datorie de 17.000 de lei, adica 4.000 de euro, scrie Libertatea.

Ce nu s-a vazut la nunta lui Morosanu! S-au ras 40 de sticle de whisky, Moartea din Carpati a dansat cu bunicul, tambalagiul s-a umplut de bani! Daca in primele ore nunta lui Catalin Morosanu s-a desfasurat cum trebuie, dupa miezul noptii a inceput adevarata distractie. Taraful a facut furori, iar pe tambal nu mai incapeau banii! Distractie maxima la nunta fostului luptator Catalin Morosanu! Nu mai putin de 40 de sticle de whisky si crema de whisky au dat gata invitatii, pe langa zeci de litri de vin si cocktail-uri cu alcool sau fara. La un moment dat, mirele a inceput sa cante si si-a luat in brate bunicul, venit sa ii fie alaturi lui Catalin in acest moment important al vietii lui. Unul din cei mai incantati de toata seara a fost tambalagiul, care a adunat o suma frumusica de la invitati, informeaza Cancan.

La numai un an, fiica Victoriei Beckham are haine de 10.000 $. Victoria Beckham (38 de ani), fosta componenta a trupei Spice Girls, i-a facut deja o garderoba de 10.000 $ (circa 35.000 lei) ficei ei care are doar un an si 3 luni. Cantareata Victoria Beckham a imbratisat o noua cariera, de stilista, si vrea ca fetita ei, Harper, sa fie cel mai elegant copil din lume. Ii cumpara numai hainute de firma, pe care micuta nu le poarta niciodata de doua ori. Dupa fiecare imbracare, costumatiile confectionate din cele mai scumpe materiale sunt aruncate, iar mamica le inlocuieste imediat cu altele noi. La averea de 150 de milioane de dolari (circa 530 milioane lei), pe care o are impreuna cu sotul ei, fotbalistul David Beckham, in varsta 37 de ani, Victoria isi permite orice nebunie. Ei mai au trei baieti, Brookyn, in varsta de 13 ani, Romeo, in varsta 10 ani, si Cruz, in varsta 7 ani, dar Harper este rasfatata familiei, scrie Click.

Scandal in fotbal! Ea il satisfacea de mama focului pe Fabregas, iar sotul o astepta acasa sa-i faca un copil! In iunie anul acesta au aparut in presa cateva fotografii in care fotbalistul spaniol Cesc Fabregas era satisfacut de iubita lui, Daniella Semaan, in timpul unei vacante, in Franta. Insa, in spatele fericirii lor se ascunde drama unui barbat inselat si parasit in timpul mariajului, pentru un amant mai tanar. Un om de afaceri din Liban, Elie Taktouk, in varsta de 38 de ani, a declarat presei din Marea Britanie cum, in timp ce se considera un barbat norocos ca are o sotie frumoasa, cu care are doi copii, a descoperit din ziare cum aceasta il traduce cu celebrul fotbalist catalan, Cesc Fabregas. Barbatul a crezut ca nu vede bine cand a descoperit-o pe Daniella Semaan (36 de ani), in tabloide, in ipostaze aproape porno, pe sezlong, alaturi de Fabregas. Si mai socat a fost cand si-a dat seama ca la scene au luat parte si cei doi copii ai lor, fiul in varsta, de 8 ani, si fiica, de 11, care se jucau in apropierea mamei lor. Elie povesteste ca isi astepta sotia acasa, din concediu, pentru a face cu ea un al treilea copil, noteaza Libertatea.