Adriana Bahmuteanu, acuzata de Prigoana ca avea un "cordaci" inca de acum doi ani. Vedeta TV Adriana Bahmuteanu (38 de ani) iubeste din nou, ea fiind surprinsa, zilele trecute, de fotoreporterii ziarului Libertatea in companiaunui barbat chipes, pe nume Mihai. Iata insa ca pozele cu noulcuplu l-au starnit pe Silviu Prigoana (47 de ani), care, la nici o zi de la publicarea lor, a facut, in ziarul Ring, declaratii incendiare. Ranit in orgoliu, Silviu a spus ca Adriana avea pe altul de mai multi ani, acesta fiind si motivul real pentru care fosta lui sotie nu mai avea chef de el. Din luna august, de cand Adriana a decis sa-si ia copiii si sa plece din casa lui, Prigoana a tacut chitic. Insa dupa ce Bahmu a oferit detalii despre noua ei relatie, milionarul a facut declaratii explozive: "Voi de ce credeti ca m-a parasit? Ca n-am luat-o pe ma-sa la mare sau din alte motive? Nu! Ea avea pregatit un cordaci inca din timpul casniciei. Din noiembrie 2011 nu mai aveam treaba unul cu altul, nu mai exista casnicie. N-am mai avut contact sexual de mai bine de doi ani. De ce? Pentru ca fosta mea avea pe altul si nu mai avea chef de mine, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Banica s-a dat in spectacol la karaoke! Iti place cum s-a descurcat? Cantareata a publicat pe pagina personala de Facebook o filmare in care apare in timp ce isi etaleaza talentul intr-un bar, unde canta o melodie romaneasca la karaoke. Fanii ei au ramas placut impresionati de felul in care a cantat blonda si i-au lasat pe reteaua de socializare mesaje care mai de care mai laudative. "Superb! O voce extraordinara! Karaoke este super distractiv. Sper ca nu s-au spart pahare sau ceva pe acolo de la tonalitate" este unul din comentariile pe care le-a primit, avand in vedere ca tonalitatea abordata de vedeta a fost una destul de inalta, anunta Click.

Incredibila schimbare de look a lui Aylin Cadar! Vezi aici cat de sexy a devenit si afla motivul transformarii artistei! Sfantul Valentin vine cu un cadou pentru indragostit din partea lui Aylin. Cu o noua imagine, sexy si provocatoare, artista se intoarce la prima dragoste. Cantareata lanseaza astazi, 14 februarie, cel de-al doilea single de pe viitorul ei album, Cloud. Cantareata lanseaza astazi, 14 februarie, cel de-al doilea single de pe viitorul album, Cloud. Single-ul Chemistry pastreaza aceeasi directie muzicala, pop-jazz, si o reprezinta pe cantareata in totalitate. " Albumul pe care urmeaza sa il lansam la finalul lunii martie este exact asa cum mi-am dorit. Chemistry este una dintre piesele care te invita la dans si care mie personal imi transmite o stare de bucurie! " a declarat Aylin Cadar in exclusivitate pentru Cancan.

A intrecut orice masura! Bianca isi sperie fanii cu pozele ei! Bianca Dragusanu primeste din ce in ce mai multe reactii negative din partea admiratorilor sai virtuali, dupa ce publica pe pagina personala de Facebook imagini cu ea insasi. De multe ori este criticata pentru faptul ca este mult prea slaba, unii dintre cei care o urmaresc pe reteaua de socializare folosind cuvinte destul de grele la adresa ei. De data aceasta, Bianca a publicat o imagine in care a fost imortalizata pentru revista TABU. Desi a avut parte si de comentarii pozitive, majoritatea internautilor au criticat-o pentru faptul ca fotografia pare prelucrata, pentru greutatea ei si pentru felul in care ii arata buzele, scrie Click.

Adela Popescu si-a pus silicoane? Vezi imaginea care i-a pus pe toti pe ganduri! Adela Popescu este mica de statura si slabuta, insa sta bine la capitolul forme. De cate ori a fost vazuta in costum de baie, vedeta a fost admirata pentru fundul apetisant, dar si pentru sanii frumosi. Insa o fotografie postata recent pe un site de socializare a starnit semne de intrebare in legatura cu decolteul actritei. Desi are o silueta supla, Adela Popescu are si forme, fundul si sanii ei fiind deseori laudati in pictoriale sau in instantaneele surprinse de paparazzi. Insa o fotografie pe care iubita lui Radu Valcan a postat-o pe Facebook a starnit suspiciuni in privinta bustului vedetei. Intr-o rochie alba, foarte decoltata, Adela parea ca are sani mult mai mari decat pana acum. Fanii care au vazut poza au intrebat-o pe sie-ul de socializare daca nu cumva aceasta si-a pus silicoane. Vedeta a risipit insa zvonurile, spunand ca nu si-a facut o astfel de operatie. "Nici vorba de silicoane. Doar un sutien mai inteligent", i-a lamurit Adela pe fani, anunta Libertatea.