Viata bate filmul! Barbatul care pretinde ca este "fiul neligitim" al lui Copos cerseste in fata patiseriei milionarului! Mircea Balaban, brasoveanul care sustine de ani intregi ca este fiul nerecunoscut al lui George Copos este grav bolnav si a venit in Bucuresti sa cerseasca bani de paine. La oamenii saraci nici boii nu trag! Cel mai bun exemplu este Mircea Balaban, cel care pretinde ca este fiul milionarului George Copos. Barbatul de 30 de ani a ajuns intr-o situatie atat de jalnica, incat pare ca l-au ajuns toate blestemele Pamantului. De cateva zile a venit din Brasov ca sa cerseasca in cel mai bogat cartier al Capitalei. Aici, pe Calea Dorobanti, s-a amplasat fix in fata unei patiserii care ii apartine taman lui George Copos, cel care a negat vehement orice legatura cu acesta. Barbatul este disperat si se teme sa nu moara chiar pe strada, acolo unde a ajuns acum sa cerseasca pentru o bucata de paine, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu, prima oara la TV, dupa ce a fost externata. A explicat daca a vrut sa se sinucida. Oana Zavoranu a mers, miercuri seara, pentru prima data intr-un studio TV, dupa ce a fost externata, in urma problemelor ei de sanatate, cand a lesinat si cand au exitat voci care au spus ca vedeta a incercat din nou sa se sinucida. "In decembrie, regretam si nu ce-am facut. Daca te justifici, lumea nu te crede. Am avut perioade de insomnie din cauza durerilor de cap. Am luat un cocktail din trei medicamente, din cauza durerilor de cap. In seara respectiva, iubitul meu, Razvan, si-a dat seama ca nu-i raspund. El s-a speriat si a chemat doctorii. Medicii de pe ambulanta au intrebat ce s-a intamplat. M-au dus la spital, la toxicologie, am stat in acelasi pat din decembrie. Oamenii mi-au pus un tub in nas si altul in vezica. M-am trezit la spital, dupa vreo 3 ore, anuntaClick.

Am trait s-o vedem si p-asta! Viorel Lis, injectat cu acid hialuronic. Fostul primar al Capitalei s-a lasat injectat cu acid hialuronic, in direct la Acasa TV, sperand ca in acest fel va "sterge" diferenta de varsta dintre el si mult mai tanara sa sotie "Eu vreau sa nu se vada diferenta de varsta intre noi. Daca o sa arat mai tanar ca ea, o sa fiu nevoit sa divortez si sa imi gasesc alta mai tanara", a glumit Viorel Lis. Oana Lis a stat alaturi de sotul ei in timpul interventiei medicale. "Sunt suparata ca au comentat unii prin ziare ca arat imbatranita, de parca as avea Varsta lui Viorel. Poate ca am si eu nevoie de operatii estetice. Pana atunci ma multumesc sa-l intineresc pe Viorel... E normal sa se intretina. Apare la televizor, trebuie sa arate bine. In curand o sa-i pun si dinti si par", a spus Oana, informeazaLibertatea.

Reactia incredibila a sotului Andreei Banica, dupa ce a vazut-o sarutand un alt barbat! In ulltimul videoclip, Andreea Banica se saruta cu un tanar chipes, insa sotul acesteia, Lucian Mitrea, nu este deloc gelos. Ba mai mult, el a fost prezent in momentul in care s-a filmat aceasta scena si si-a incurajat tot timpul sotia. Ar putea fi declarati cu usurinta cel mai solid cuplu din showbizz, avand in vedere ca se iubesc inca din liceu si ca sunt impreuna de mai bine de 16 ani. Andreea Banica si sotul sau, Lucian Mitrea au avut si momente de cumpara in casnicie, dar marturisesc cu sinceritate ca increderea i-a unit in toti acesti ani. Asa se face ca Lucian nu a fost deranjat nici macar de faptul ca, in ultimul videoclip intitulat "In lipsa ta", Andreea se saruta cu un tanar chipes, scrieCancan.

Inna a pozat provocator pentru o revistă din Japonia. Românca Inna şi hiturile ei au devenit cunoscute şi iubite în Japonia. Bruneta a fost prezentă în ţara Soarelui Răsare şi a realizat şi un shooting pentru InRock magazine. Inna a fost pentru prima dată în Japonia, în urmă cu câteva săptămâni, unde şi-a promovat cel de-al treilea album "Party Never Ends", şi a susţinut un concert la unul dintre cele mai mari festivaluri din Tokyo a€“ Springroove Festival. Inna a realizat un shooting pentru InRock magazine, unde apare într-un decor cu flori de cireşe, anuntaClick.