Adevarul despre trupul de Barbie al Narcysei Pericol! O sa ramai socat cand vei vedea cate operatii estetice si-a facut romanca! Cat din ea e silicon si botox si cat e naturala? Narcysa Pericol, cea care i-a innebunit pe francezi cu formele ei, fiind comparata cu varianta bruneta a papusii Barbie, a dezvaluit pentru CANCAN.ro secretul trupului care a starnit atatea contradictii! N-are masuri de manechin, dar reuseste sa suceasca gaturile tuturor barbatilor. Nici nu s-ar putea altfel, dat fiind ca are fundul mai bombat ca al unei brazilience, sani care cu greu isi gasesc loc intr-un sutien si un chip ca de papusa. S-a obisnuit ca rautaciosii sa-i spuna ca e tunata din cap pana-n picioare si ca-si castiga existent culcandu-se cu barbati, insa a invatat sa lupte cu prejudecatile si sa le dea tuturor peste nas. "Nu sunt vedeta si nu ma cred. Am fost saraca, am dansat prin cluburi, dar nu m-am culcat niciodata cu nimeni altcineva in afara de iubitul meu!", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Roxana Ionescu, in lacrimi: surpriza in direct de la noul ei iubit! "Mama natura" pare ca si-a gasit un nou iubit, primul de la divortul prin care a trecut cu cativa ani in urma. Roxana Ionescu a mers, la botezul fetitei lui Catrinel Sandu, insotita de Stefan Rebeja, fostul ei partener de dans de la "Dansez pentru tine". Luni, la Kanal D, tanarul despre care se crede ca ar fi noul partener de viata al vedetei TV i-a facut o surpriza, in direct, acesteia: i-a adus un tort celei supranumite "Mama natura", cu ocazia zilei ei de nastere. "Am glumit ca este noul meu iubit, suntem doar foarte buni prieteni. Am ramas amici in urma concursului...", a spus Roxana Ionescu. Vedeta a fost felicitata cu ocazia aniversarii si de parintii ei, tot in direct, anuntaClick.

O super cantareata de la noi, cu fundul la vedere pe scena! Nu le-a mai ascuns nimic fanilor! Este in voga, este talentata, este sexy, si mai este si mamica. Dar asta nu o impiedica sa-si ia in concerte cele mai minuscule tinute, care deseori ii scot in evidenta diferite zone ale corpului pe care ar trebui sa le vada doar sotul. Corina Bud a sustinut la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un club de fite din Capitala, un concert de pomina, in cadrul petrecerii date de revista FHM. Imbracata intr-un tutu minuscul, cu o camasa de blugi, stiletto si o coafura in genul anilor 80, artista a fost parca o copie mult mai sexy a renumitei Madonna. Pe sub fustita foatre scurta insa, vedeta si-a aratat fesele bombate, sustinute de doua accesorii din piele, care imitau jartierele. Imaginile au facut deliciul publicului, care au mai avut parte de un numar incendiar de striptease din partea sexoasei mamici, informeazaLibertatea.

Ce gagica pierde Ogica! In asteptarea divortului, Casandra s-a dezbracat in Tenerife! Casandra, inca sotia lui Stelian Ogica, s-a intors zilele trecute din vacanta pe care a petrecut-o in Tenerife, Spania, acolo unde s-a distrat de minune in asteptarea divortului care va avea loc luna viitoare. Ogica si Casandra s-au iubit timp de mai multi ani, s-au cununat civil, iar de curand s-au despartit, "Spaima Loteriei" afirmand ca tanara era foarte geloasa, ca se certau des si ca lucrurile nu mai mergeau intre ei. Tanara tocmai s-a intors din vacanta pe care a petrecut-o in Tenerife, acolo unde i-a innebunit pe turisti, etalandu-sii sanii in vazul tuturor. "A fost o experienta de vis, sper sa mai ajung in Tenerife pentru ca mi-a placut foarte mult. M-am distrat la nebunie, am stat la plaja, m-am bronzat. Am fost cu mai multi prieteni si mi-am incarcat bateriile pentru divortul de Ogica care o sa aiba loc in curand", a declarat Casandra pentruCancan.

Bahmu si Prigoana au primit sentinta de divort. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana mai au la dispozitie o luna ca sa se impace. La sfarsitul saptamanii trecute, cei doi au primit, prin posta, sentinta definitiva de divort. In termen de 30 de zile, oricare dintre ei poate face, insa, apel pentru anularea hotararii. Chiar daca fiecare dintre ei este implicat intr-o alta relatie, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana mai au o ultima sansa de a redeveni un cuplu. Vineri, cei doi au primit acasa sentinta definitiva de divort. Cu toate acestea, in decurs de 30 de zile, daca se razgandesc, ei pot face apel pentru anularea hotararii. "In situatia in care se face apel, instanta stabileste o noua infatisare in procesul de divort. In functie de argumentele aduse, judecatorii pot accepta sau respinge apelul", ne-a explicat avocatul Cristian Sirbu. Surse din preajma afaceristului sustin ca acesta nu ar avea nici cea mai mica intentie de a face apel, el asteptand ca pasul sa fie facut de Adriana Bahmuteanu. "Nu am cum sa fac apel, pentru ca mie mi s-a aprobat tot ce am cerut. Nu pot face apel daca sunt multumit", ne-a spus Prigoana, anuntaClick.

Madalina Ghenea: "Nu sunt tiganca! Nu am aceasta onoare!" Relatia dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler este intens mediatizata. Atat in Romania, cat si peste hotare. Se pare insa ca la urechile Madalinei ajuns si comentarii care au deranjat-o si care se refera la originile ei. "Citesc comentarii despre originile mele, precizez ca nu sunt tiganca! Nu am aceasta onoare! Oricum toti de pe planeta asta avem gene amestecare si in definitiv avem strmosi comuni, suntem veriosori indepartati. Aceste pseudo-prpbleme mi se par stupide si primitive. Iubiti-ma. urati-ma, asta sunt eu!", a scris fotomodelul pe Facebook. Altfel, nunta lui Gerard Butlercu romanca noastra, Madalina Ghenea, pare sa se apropie tot mai mult. Jurnalistii americani au dezvaluit ca, in afara de faptul ca starul scotian de 43 de ani e topit dupa olteanca de 25 de ani, si mama acestuia e fascinata de frumoasa din Slatina, de cumintenia si de modestia ei, informeazaLibertatea.