Primele imagini cu Andreea Marin si Stefan Banica impreuna dupa divort! Au mers la o piscina, el i-a aruncat o privire ucigatoare. Stefan este imbracat intr-o pereche de pantaloni pana la genunchi, o camasa in carouri, la care a asortat o pereche de tenisi rosii si o palarie neagra. Tot sub o palarie, ceva mai mare si de culoare bej, cu o funda mare neagra, se ascunde de soarele arzator Andreea Marin. Pentru o zi la piscina, vedeta a adoptat o tinuta lejera si totusi eleganta: o rochie neagra cu buline mari si sandale romane. Ferita de soare, Andreea Marin duce o lupta stransa cu vantul, care-i deranjeaza palaria cu boruri largi la fiecare suflare. In linistea dupa-miezii petrecute in familie isi face aparitia un chelner. Timid, barbatul preia o tava cu un pahar si tacamurile folosite de familia Marin - Banica, timp in care Andreea isi face loc si se intinde putin pe sezlongurile scaldate de soare. Atat Stefan, cat si Andreea sunt furati apoi de imaginea fetitei lor, care se rasfata pe sezlong, langa ei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Denisa Nechifor ne "trateaza cu fundul", pe plaja! Va place? Denisa Nechifor le-a facut o surpriza de proportii fanilor virtuali in aceasta dimineata, in momentul in care a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare intr-o ipostaza mega sexy. Imbracata doar in costum de baie, intr-o pozitie in care posetriorul ii este puternic evidentiar, Denisa Nechifor este mai sexy ca niciodata. Reactiile fanilor ei virtuali nu s-au lasat masteptate prea mult, avand in vedere ipostaza incendiara in care s-a lasat fotografiata Denisa, anuntaClick.

Sexy-peremista: "Da, e adevarat! Vadim a incercat sa ma violeze!" Afla cum s-au petrecut faptele! Presa a inceput sa vuiasca, citand surse politice despre faptul ca sexoasa Anca Carcu il acuza pe Vadim ca a incercat sa o violeze. Contactata de Libertatea, bruneta din PRM a confirmat zvonurile... dar lucrurile stau putin diferit fata de cum s-a creat impresia initial. "Da, e adevarat, presedintele meu, domnul C.V. Tudor, a incercat sa ma violeze, dar psihic, la ibtalnirea pe care am avut-o cu dansul la el in birou, de doua ore nu mi-a dat voie sa scot nici un cuvant. Mi-a spus clar, a zbierat la mine: Tu nu vei creste mai mult decat mine. Nu ai voie sa fii mai cunoscuta decat mine. Eu sunt seful tau. Deci, m-a violat, nu mi-a dat voie sa cresc politic, dar de atins nu m-a atins asa cum se spune. Ce e drept si se stie e ca mi-a pipait sanii in direct, la Maruta, ca sa vada daca sunt sau nu cu silicon", ne-a declarat sexy-peremista Anca Carcu, informeazaLibertatea.

Sylvia a tot cautat dar n-a gasit... sutien care sa o incapa! Sfarcurile blondei au iesit la inaintare de sub maioul alb! Trucurile feminine ale Sylviei par sa nu mai functioneze deloc, mai ales in relatia cu actualul iubit. Dragos se arata de neinduplecat la rugamintile pisicoase ale roscatei. Viata amoroasa a Sylviei pare sa fi intrat pe un fagas normal de cand iubitul ei, Dragos i-a aparut in cale. Acesta a ajutat-o sa treaca peste divortul de Andrei de la Alb-Negru, dar si peste relatia scurta, dar intensa, pe care a avut-o cu Iulian Demeter, barbatul din cauza caruia Sylvia ar fi revenit la statutul de "burlacita". Si-o fi gasit ea Sylvia fericirea in bratele lui Dragos, numai ca Dragos a dat dovada, zilele trecute, ca si-ar fi regasit fericirea" in mijlocul prietenilor si nicidecum la sanul Sylviei. Chiar daca, dupa cum vedem noi, nu i-ar fi fost rau deloc, scrieCancan.

Bianca Dragusanu s-a logodit si stie deja ce rochie de mireasa vrea. Bianca Dragusanu e in culmea fericirii: de Paste a primit cel mai important inel din viata ei, chiar in mijlocul familiei. Desi nu a confirmat in mod clar ca s-a logodit, Bianca a recunoscut ca inelul primit are multa insemnatate pentru ea. "Sa te logodesti inseamna sa te duci la biserica, in fata preotului. Noi nu am facut asta inca. Da, e un inel extraordinar de important pentru mine, pentru noi", a explicat Bianca. Intrebata daca s-au hotarat unde si cand va avea loc marele eveniment si daca s-a gandit ce rochie de mireasa isi doreste, Bianca a fost foarte hotarata. "Vreau o nunta cu prietenii alaturi, ceva ca de poveste. Nu avem cum sa facem nunta anul acesta, ca nu am mai avea timp sa organizam totul. Vreau o rochie de sirena, alba, cu un voal regal", anuntaClick.