Un artist s-a dat mare crai, cu femei frumoase la brat dar, de fapt, era homosexual. Cunoscutul impresar Radu Baron a povestit un episod misterios din istoria muzicala romaneasca. Astfel, el a vorbit, in emisiunea Povestiri adevarate, de la Acasa TV, despre un cantaret care a fost prezentat in presa drept un mare crai, care aparea tot timpul cu femei frumoase la brat, la diverse evenimente, cand, de fapt, era homosexual. Radu Baron a explicat ca acest artist avea de mai mult timp un iubit, insa nimeni nu a banuit vreodata adevarata sa orientare sexuala, in afara de acei oameni care se ocupau de vinderea imaginii sale, drept un barbat fatal, un cuceritor in fata carora femeile nu rezista, scrie Libertatea.ro

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Gabi Cristea si Diana Bisinicu s-au certat pe bani. "O prietenie tine pana la bani", spune o vorba din popor. Acest lucru pare sa fie valabil si pentru Gabriela Cristea si fina acesteia, Diana Bisinicu. Cele doua nu-si mai vorbesc dupa ce s-au certat la petrecerea de botez a micutei Riana, fetita cantaretei. Scandalul a pornit la 31 mai, de la faptul ca Gabriela, care, initial, si-a dat acordul ca Antena 1 sa filmeze la botezul Rianei, a luat foc cand a vazut ca ea nu poate intra cu o camera de la Kanal D la ceremonie. Conform informatiilor care circula, Gabriela va reveni pe sticla din toamna la Kanal D si s-a simtit, oarecum, obligata sa faca in asa fel ca si postul la care va reveni sa poata filma la evenimentul la care era nasa, dezvaluie Click.

Traistariu a ramas stirb. Solistul si-a inghitit un dinte azi dimineata: "Tampit mai sunt... si neatent". Solistul a avut, in aceasta dimineata, ghinionul de a-si inghiti un dinte. Pentru ca maine are cateva concerte in strainatate si nu poate merge la dentist pana atunci, cantaretul va fi nevoit sa se arate fanilor...stirb. "Hai sa va zic bomba...ca nu rezist! Boul de mine... mi-am inghitit un dinte azi dimineata la micul dejun. Mancam si... mi s-a rupt un dinte in doua (nu e prima oara). L-am cautat cu lumanarea si nu l-am mai gasit. Il inghitisem... Am o strunga de toata frumusetea. Problema n-ar fi grava, dar, maine am doua concerte in Setubal si Lisabona si... o sa ma simt ca dracu'...", a scris pe pagina de Facebook, potrivit Cancan.

Iulia Vantur tine cu dintii de iubitul indian. Rudele presupusului iubit o reneaga, fanii ii cer insistent amanunte, dar ea nu si nu! Iulia Vantur (32 de ani) tine cu dintii de India si mai precis de Salman Khan (47 de ani), celebrul actor de la Bollywood, despre care se zvoneste ca i-ar fi rapit inima frumoasei blonde! Dupa lungi saptamani de tacere, Iulia a dat primele semne de viata. Aseara, la emisiunea "Happy Hour" (PRO TV), Iulia a spus trei vorbe, prin telefon, din India, despre relatia ei cu Salman Khan: "Il cunosc pe Salman, suntem prieteni, nimic mai mult!", a fost declaratia ei seaca si mai deloc lamuritoare, scrie Libertatea.ro

Elena Merisoreanu a fentat moartea de trei ori si a vazut-o pe Fecioara Maria! Blestemele o urmaresc! A vazut moartea cu ochii de trei ori si a pacalit-o! Destinul a fost de partea ei, insa. Iata povestea cutremuratoare a celebrei artiste care a trait astfel. Este vorba despre Elena Merisoreanu care sustine ca a fost salvata de Fecioara maria care i s-a aratat atunci cand era in coma. "Prima data era sa mor cand eram copil. Aveam vreo 7 ani. Mergand pe ulita la mine in sat, am pus mana pe un cablu de inalta tensiune, cazut de la o furtuna. Aveam impresia ca m-am ridicat foarte mult sus. Oamenii au venit si au pus pamant pe mine. M-au urcat pe o motocicleta si m-au dus la spital. Vreo 18 ore nu am stiut nimic de mine. Am fost in coma. Daca nu erau vecinii mei, nu cred ca mai traiam" si-a adus aminte cantareata, la Acces Direct, citeaza Click.