Antonia nu poate sta departe de obiceiurile dobandite in SUA. Chiar daca ii fac rau! Antonia nu poate sta departe de trecutul ei in America si pace! Cantareata da semne ca duce dorul vremurilor traite peste Ocean, unde a petrecut 13 ani din viata. nsa, cum cariera si viata de familie nu-i permit sa zboare pana in Statele Unite, ori de cate ori o napadesc amintirile, Antonia prefera sa-si invite aici una dintre cele mai bune prietene. Cu ea a iesit intr-un club dotat cu un stand special, de unde cantareata si domnisoara cu origini asiatice si-au facut plinul cu hot-dog-i, asa cum faceau in adolescenta, in America. Nu a contat nici ca le-ar putea face rau, nici ca s-ar putea depune pe celebrele lor forme... De dragul amintirilor, au facut-o si p-asta, scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Dan Bittman vrea 160.000 euro de la "X Factor". A stat pe "tusa" timp de sase luni, insa pauza vocala nu l-a facut mai "ieftin" pe Dan Bittman. Din contra! Solistul trupei Holograf ar fi cerut onorariu dublu pentru a fi din nou jurat in sezonul al treilea al emisiunii "X Factor". Mai precis, 160.000 de euro. In cel de-al doilea sezon al emisiunii "X Factor", difuzata de postul Antena 1, producatorii show-ului au mizat pe o echipa de jurati formata din Delia Matache, Dan Bittman si rapper-ul Cheloo. Cartile au fost facute foarte bine, intrucat timp de patru luni, postul s-a bucurat de un real succes si de audiente pe masura, in comparatie cu primul sezon, cand i-au ales pe Mihai Morar, Paula Seling si pe Adi Sina, dezvaluie Click.

Anca Carcu, politiciana sexy cu sani mari, a cazut la BAC cu 2 la matematica si 3 la fizica. Anca Carcu, fosta prm-ista, devenita celebra dupa ce s-a ciondanit cu Gigi Becali si cu Vadim Tudor, a picat bac-ul in vara si vrea sa il sustiuna din nou in toamna. Bruneta cu sani mari a obtinut nota 2 la matematica, 3 la fizica si un 6 la limba romana. "Imi pare rau ca am fost proasta si nu m-am pus cu burta pe carte, sp trec acest examen important din viata mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decat de viitorul meu. Se vede ca politica nu face cea mai buna casa cu invatatura. In toamna, nu o sa ii mai dau satisfactie fostului presedinte PRM si o sa iau cele doua probe la care am picat, matematica si fizica", a spus suparata Anca Carcu pentru Libertatea.ro

Milionarul Tarek a spulberat nisipul si a speriat femeile si copiii din Mamaia! El a pilotat avionul care a survolat plaja. Panica mare, sambata dupa-amiaza, pe plaja din Mamaia. Forfota obisnuita a fost intrerupta, brusc, cerul s-a intunecat, iar zgomotul a devenit aproape insuportabil. Motivul? Un pilot de avion a ales sa-si faca de cap cu aparatul sau la cativa metri deasupra plajei. Gestul sau inconstient i-a panicat pe multi dintre turistii aflati la plaja. Cancan.ro a aflat ca avionul care a survolat plaja este in gestiunea companiei Toyo Aviation, detinuta de omul de afaceri Tarek El Feki.

Alina Nine spune ca a facut o avere de 4 milioane de euro din modeling. S-a nascut in Romania, la Caracal, dar in tara ei natala nu este atat de cunoscuta ca in Franta. La 25 de ani, Alina Nine a facut o adevarata avere dupa ce a lucrat ca manechin international. Acum, ea a dat in judecata o agentie de renume pentru ca i-ar fi furat si i-ar fi vandut niste fotografii. Pe cand avea doar 16 ani, Alina Nine a inceput sa cocheteze cu modelingul, fiind sustinuta si indrumata chiar de mama ei, o femeie cu trasaturi frumoase si forme perfecte care a lucrat ca fotomodel in tinerete. In urma unui concurs, Alina a fost selectata de o agentie de modele din Paris, care i-a propus un contract pe o perioada nedeterminata, scrie Click.

Sufera Elena Udrea la frumusete: "De cand ma stiu am tot tinut diete". Decolteurile sau fustele scurte au facut mereu parte din garderoba Elenei Udrea, insa pentru acestea, politiciana a facut si numeroase sacrificii, iar planurile ei de viitor se indreapta spre gasirea unui mod de viata echilibrat. "Acum, trecand perioda in care am avut mult de munca, am avut si timp pentru mine. De cand mi-aduc aminte am tot tinut diete. Trebuie sa fii intr-o perioada linistita a vietii pentru a apela la diete. Mai ales ca acum este moda aceasta cu alimentatia sanatoasa, alimentatia bio, alimentatia raw, am zis sa incerc si eu sa ma hranesc mai sanatos ca o deprindere de acum incolo si sa fac mai mult sport, pentru ca nu sunt o asa pasionata de sport, desi in adolescenta am practicat toate sporturile", a declarat Elena Udrea pentru Kanal D, citeaza Libertatea.ro