L-a costat scump casatoria cu Ana. Alex Velea si-a platit sotia si sa-l ia de barbat, dar si sa divorteze. Vezi suma. Dupa trei ani de mariaj, Alex Velea si sotia sa Ana au divortat de comun acord, la notar. Insa, pentru a-si convinge consoarta sa faca acest pas, artistul a trebuit sa scoata din buzunar 100.000 de euro, bani cu care Ana va reusi sa traiasca linistita. Alex Velea a facut si el marele pas si a pus punct mariajului cu Ana pentru a se putea iubi in voie cu Antonia. Daca in majoritatea cazurilor de acest gen, sotia este geloasa, face scandal si crize de isterie, ei bine, in cazul Anei Velea lucrurile nu stau deloc asa, scrieCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Au dat in mintea copiilor! Uite ce fac Ruby, Sore si Gina Pistol. Ruby, Sore si Gina Pistol retraiesc momente din copilarie. Cele trei vedete s-au fotografiat impreuna cand savureaza o vata de zahar. Fotografia a fost postata de cantareata care "stinge lumina" pe reteaua ei de socializare. Sore, Ruby si Gina Pistol s-au imprietenit mai bine la o vata pe bat. Cele trei s-au intalnit de curand pe litoral unde au rememorat clipe din copilarie, noteazaClick.

Unde a dat Daniela Crudu Bacalaureatul! Afla ce nota a luat. Daniela Crudu (24 de ani) a terminat cursurile la fara frecventa, chiar la liceul bucurestean Dimitrie Bolintineanu, acolo unde a izbucnit un scandal urias in timpul Bac-ului. Directoarea institutiei e arestata pentru ca a vrut sa-i mituiasca pe membrii comisiei de bacalaureat. Fostul "iepuras" Playboy s-a dovedit a fi o eleva silitoare, chiar tocilara, caci a luat Bac-ul cu o nota mare. Contrar aparentelor, Daniela Crudu a fost o eleva model in timpul liceului. Vedeta TV i-a cucerit pe profesorii ei prin faptul ca era mereu cuminte, studioasa si niciodata nu venea nepregatita la ore. Iar acest lucru s-a reflectat si in rezultatele ei scolare, scrieLibertatea.

Aparitie hot in apele marii! Ce cantareata de de la noi si-a expus formele rubensiene intr-un costum de baie minuscul. Profita de timpul frumos pentru a-si bronza trupul cu forme rubensiene, iar fanii de pe Facebook sunt mereu incantati de imaginile pe care ea le posteaza. Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton, iar fanii nu mai stiu cum sa o complimenteze pentru felul in care arata. Cantareata si-a postat pe internet cateva imagini de la mare, iar aceastia au reactionat repede cand au vazut-o pe solista in apele marii, noteazaCancan.

Andreea Marin se intoarce la TVR? Vezi ce spune vedeta! Televiziunea publica ar putea da lovitura luand in ograda sa doua dintre vedetele care, de-a lungul timpului, au demonstrat ca pot face audiente fantastice. Pe langa negocierile cu Mihaela Radulescu, care sunt intr-un stadiu apropae final, reprezentantii TVR o curteaza si pe Andreea Marin. Contactata de paginademedia.ro, Andreea Marin a confirmat discutiile cu postul public: "TVR m-a cautat si mi-a facut o propunere. Ei m-au rugat sa vin cu un format. Ma bucur de aceasta initiatica a lor pentru ca foarte multi ani TVR a fost o a doua familie pentru mine. Formatul este aproape gata. Relatia cu TVR este acum la stadiul de propunere. Nu putem vorbi inca de certitudini", a mai spus vedeta fara a da detalii despre tipul formatului, scrieLibertatea.

Lora, mesaj de amenintare cu moartea. Vezi cine i l-a trimis! Desi cantareata trece prin momente dificile de cand a aflat ca trebuie sa fie supusa unor interventii chirurgicale, unii fani ai Lorei sunt nemilosi cu artista. Printre sutele de mesaje de incurajare pe care aceasta le-a primit pe pagina de socializare, s-a "strecurat" si unul de amenintare cu moartea. Lora este hotarata sa reclame gestul facut de asa zisul fan la politie.vCantareata a fost amenintata de o femeie. Dupa ce a citit mesajul pe pagina ei de socializare, artistei nu i-a venit sa creada ce vede, potrivitClick.