Anda Adam, salariu fabulos pentru o emisiune tv. O depaseste pe Teo. Anda Adam (33 de ani) se afla in vizorul conducerii postului din Baneasa pentru o noua productie tv. Multumiti de prestatiile cantaretei la "Te cunosc de undeva?" si "Splash! Vedete la apa", care s-a derulat la Antena 1 din luna iulie, bosii postului i-au facut artistei o noua oferta de a reveni pe sticla din toamna acestui an. 25.000 euro ar putea primi artista daca va fi de acord sa bata palma pentru un nou sezon la "Te cunosc de undeva?". Anda a dovedit, pe parcursul ultimului sezon al show-ului, ca poate sa abordeze orice stil muzical si sa aiba prestatii scenice de senzatie, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Uite cum si-au impartit palme luptatorul K1 Benny Adegbuyi si iubita lui, in parcare. Se ia un cetatean roman, de culoare, pe la vreo doi metri inaltime si 120 de kilograme. Fibra, in mare parte, caci omu' este mare campion in ring. I se alatura o pustoaica fragila, dar plina de curaj si logoree... Suna a science-fiction, insa luptatorul K1 Benny Adegbuyi si iubita sa - cam pe jumatate cat el - au facut schimb de palme intr-o parcare din Mamaia, dezvaluie Cancan.

Pamela, sex oral sub apa? Are 46 de ani si este intr-o forma de zile mari! La cum arata si ce stie sa faca sub apa, nu este de mirare ca barbatii roiesc in jurul ei. In acest weekend a fost surprinsa de paparazzi in tandreturi subacvatice cu fostul ei sot Rick Salomon, cu care a fost casatorita 10 luni, intre 2007 si 2008. La un moment dat, atmosfera s-a incins si fostul fotomodel "Playboy" s-a scufundat sub apa pentru un atac senzual la slipul iubitului, scrie Click.

Ce surpriza i-a facut Madalina Ghenea fratelui ei, la nunta. Nunta fratelui Madalinei Ghenea a fost una parca desprinsa din povesti. In locul calestilor trase de cai albi, Alin si sotia lui si-au facut aparitia la biserica intr-un Cadillac Fleetwood alb, masina preferata a lui Elvis Presley. Cele doua masini cu care atat mirii, cat si parintii acestora au sosit la Catedrala Maicii Domnului din Slatina au fost cadoul Madalinei Ghenea (25 de ani). Luxoasele autoturisme, un Rolls-Royce si un Cadillac, au fost inchiriate de la o firma din Bucuresti, pentru care iubita actorului american Gerard Butler a scos din buzunar peste 1.000 de euro, scrie Libertatea.

O blonda celebra si-a lasat sanii sa zburde liberi in apa racoroasa a unei piscine. La asemenea imagini, niciun barbat nu se mai plange de temperaturi ridicate, disconfort termic sau cod rosu de canicula. La piscina unui hotel de pe litoral, Roxana Nemes a oferit pentru Spy raspunsul la complicata intrebare "De ce iarna nu-i ca vara?". Printre atatea dive la un pas de anorexie, Roxana e o femeie cu forme. Si le-a expus nu pe malul marii involburate, ci pe marginea unui bazin cu apa calma si limpede. Mai intai discret, de sub o rochita alba, scrie Cancan.