Cel mai mare secret tinut de Bianca Dragusanu si Victor. Cel mai bine pastrat secret de pana acum, si anume data la care va avea loc nunta anului, a fost aflat ieri, de Libertatea. Nasul cuplului Bianca Dragusanu - Victor Slav, Zsolt Csergo, a scapat porumbelul si a dezvaluit ca marele eveniment va avea loc intr-o sambata, dar nu la sfarsitul acestei luni, cum s-a zvonit pana acum, ci tocmai pe 21 septembrie. Totodata, sotul Nicoletei Luciu a dat de inteles ca nu e deloc stresat ca, pana in acest moment, nu are idee cum va arata costumul pe care-l va purta, scrie Libertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Ruby nu mai are limite! Vedeta si-a pus sanii pe fata iubitului si s-a pozat in aceasta ipostaza. Ruby face orice pentru a atrage atentia. Pe langa pozele in care apare cu sanii si fundul la vedere, vedeta s-a gandit sa-si lase fanii cu gura cascata. Ultima fotografie in care apare e de-a dreptul.... Cantareata apare intr-o ipostaza indecenta. Mai exact, iubitul vedei sta intins in pat, iar pentru a surprinde o imagine placuta, Ruby si-a pus sanii pe fata lui, scrie Cancan.

Adelina Pestritu a dat lovitura: turcii ii dubleaza salariul. Vezi cat castiga vedeta. Adelina Pestritu nu mai este amfitrioana emisiunii "D-Paparazzi"! Sexoasa bruneta va prezenta, alaturi de Madalin Ionescu, emisiunea "WOWbiz", dupa ce Andreea Mantea a parasit postul Kanal D. Noua coprezentatoare de la "WOWbiz" va castiga mai mult aici, fata de cat lua la "D-Paparazzi". Adelina va castiga dublu de acum incolo. Ea si-a marit onorariul de la 4.000 euro, cat lua de la emisiunea "D-Paparazzi", la 8.000 euro, atat cat va lua pentru postul de coprezentatoare la emisiunea "WOWbiz", scrie Click.

Antonia explica de ce tace cu privire la zvonul relatiei cu Velea. Succesul Antoniei in Romania a fost unul fulminant insa, din pacate, in ultima perioada numele ei este mai mult legat de un scandal referitor la o presupusa aventura cu Alex Velea decat de partea artistica. Intr-un interviu acordat revistei "Cosmopolitan", Antonia a spus ca nu are ce sa lamureasca si ca, mai mult, agresivitatea fata de ea nu duce la niciun rezultat. "Chiar nu castigi nimic daca ma constrangi sau ma hartuiesti sa declar tot ce fac. Eu dau sanse oricui, dar ia-ma incet... De exemplu, nici cand am divortat nu am vrut sa anunt imediat si spun acum de ce: pentru ca lumea nu a inteles. OK, sunt persoana publica si mi-o asum, dar dati-mi si mie timp sa ma obisnuiesc psihic cu situatiile prin care trec. Uneori, nu sunt pregatita sa dezvalui pe loc tot ce mi se intampla - sunt om. Da-mi ragaz pana ofer o explicatie...intregii tari", a spus Antonia, citeaza Libertatea.

Zici ca sunt nascuti de aceeasi mama! Sotul Antoniei seamana acum leit cu Velea! Vezi cum l-a copiat in toate detaliile! Dupa ce s-a despartit de Antonia, Vincenzo Castellano a inceput sa adopte un alt stil vestimentar si chiar de look. Un detaliu umitor a iesit la iveala, dupa ce fostul sot al artistei a postat o fotografie pe internet. Poveste de iubire dintre Antonia si Vincenzo Castellano s-a terminat la sfarsitul anului trecut, in 2012, iar anuntul separarii lor a venit ca un traznet. Insa cantareata nu a cazut prada singuratatii si i s-au aprins calcaiele dupa Alex Velea, care era in acel moment casatorit cu Ana, scrie Cancan.