Interviu Mehmet Gunsur, printul Mustafa din 'Suleyman Magnificul': "Nu-mi plac femeile mofturoase!" Mehmet Gunsur (38 de ani), cel care interpreteaza impecabil rolul printului Mustafa in serialul-fenomen "Suleyman Magnificul", difuzat la Kanal D, a dezvaluit, in exclusivitate pentru Libertatea, ca fizicul lui atragator l-a ajutat sa castige bani si ca fotomodel, meserie la care nu a renuntat nici acum. "Poate ca daca ar fi trebuit sa interpretez un rol comic nu as fi trecut testul, cine stie? (rade). Serios acum, oricat de chipes este un artist, nu cred ca asta poate suplini calitatile actoricesti de care trebuie sa dea dovada pentru interpretarea unui rol", declara actorul.

VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Mantea si mama lui Stefan Stan s-au facut albie de porci la TV: "Ma injura si ma blestema" Andreea Mantea a declarat in emisiunea La Maruta ca nu a avut o viata usoara cu cea care urma sa-i devina soacra. Ea a marturisit ca mama artistului facea vraji si ca nu o suporta. "Cand Stefan vorbea cu ea la telefon eram si eu in conferinta si auzeam ce spunea despre mine, stiu toate injuraturile si toate blestemele, nu asa vorbeste o doamna, n-am auzit asa ceva nici in cartierele marginase. Si daca vine vorba de Dumnezeu de ce nu spune nimanui ca ea ghiceste in cafea. Sunt atat de multe lucruri pe care le-am trait langa aceasta femeie", a declarat Mantea, potrivit Cancan.

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, a turbat de furie: "Hai mars de aici!". Impresarul-bataus a fost ars si el! Dar nu ca Alexandra Stan, ci la buzunar. Marcel Prodan a fost pus de o companie de telefonie mobila sa plateasca o factura enorma. Prodan a postat pe Facebook ce a patit: "Azi mi-am reziliat abonamentul de telefonie mobila. Auzi tupeu! - 500EUR pentru cateva mail-uri in Spania (cu toate extraoptiunile activate). Nu v-a ajuns cat ati avut monopol si ne-ati taxat cu 0.25$/min?!?! Hai mars de aici", scrie Click.

Bendeac il atinge pe Badea in punctul sensibil: mama si Carmen Bruma. In aceasta seara, Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un mesaj adresat, de aceasta data direct, unuia celui mai acerb dintre criticii sai, Mircea Badea. Postarea este replica la o alta facuta, tot azi, de catre prezentatorul emisiunii "In gura presei" si prin care acesta il acuza pe actor ca se foloseste in razboiul cu Antenele de memoria celor ucisi la Revolutia din 1989. "Nu, Mircea. Imi pare rau ca asta ai inteles... Aici nu e vorba de mine. Ci de principiu... Am sa ma retrag definitiv din dialogul cu tine pentru ca, momentan, nu pot tine pasul cu zona in care lasi o discutie, pe care eu am tratat-o cu eleganta, sa ajunga intr-o zona absolut scabroasa. Sarutari de maini sincere mamei tale. Ah, si lui Carmen. Pe care o apreciez pentru eleganta si decenta ei", scrie Libertatea.

Fratii Dolanescu, lupta fara sfarsit pe casa tatalui. La patru ani si jumatate de la moartea lui Ion Dolanescu, scandalul fiilor sai pentru avere inca nu s-a incheiat. Dupa ce ani de zile a cantat piesa "Casa parinteasca nu se vinde" si a facut tam-tam pe seama faptului ca vrea ca vila in care a trait tatal sau sa i se atribuie lui, Ionut s-a razgandit, considerand ca a fost evaluata cu un pret prea mare. Astfel, instanta s-a vazut nevoita sa scoata casa la licitatie, decizie contestata... surpriza, tot de Ionut, cel care nu mai vroia casa. Ionut Dolanescu a depus o contestatie, care a fost respinsa, zilele trecute de instanta Tribunalului Bucuresti, scrie Click.