Loredana Groza, cea mai provocatoare vedeta! Vezi cum s-a afisat la un eveniment monden! S-a vazut tot prin rochia asta. Loredana Grozaa cantat in cadrul unui eveniment monden, unde si-a facut aparitia pe scena imbracata intr-o rochie foarte transparenta. Lore se poate lauda cu un abdomen cu patratele, dar si cu un trup bine lucrat. Frumoasa artista a fost o prezenta irezistibila printre masculi, caci rochia a lasat la vedere mai mult decat trebuia. Loredana nu a vut nicio emotie si a facut un show total, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Diana Dumitrescu i-a pozat goala fostului sot. Inca sufera dupa divort. Chiar daca anul acesta s-au despartit, Diana Dumitrescu si Ducu Ion au ramas buni prieteni. Dovada este si pictorialul pe care l-au facut impreuna pentru FHM, revista pentru care Diana a povestit mai multe despre divort in interviul oferit din care puteti citi cateva pasaje. Actrita din "Ingeri pierduti", telenovela de la Acasa, a declarat printre altele: "Imi revin incet, incet. Sunt optimista". "Sunt intr-un moment de tranzitie, de cautare. A fost o perioada in care mi s-au intamplat foarte multe lucruri, a fost agitatie si caut un pic de liniste. Ma caut cumva pe mine, incerc sa ma regaesc, sa ma linistesc." "M-am mutat si incerc acum sa-mi fac un cuibusor al meu, unde sa ma simt acasa", anuntaClick.

O artista de la noi, cu sfarcul la vedere, in timpul unui concert! Uite cum i-a alunecat rochia de pe sani. E tanara, frumoasa si are ce arata. Totusi, ea nu se astepta la un asemenea moment penibil in timpul unui concert sustinut de curand. Este vorba despre Alexandra, una dintre cele patru componente ale trupei Amadeus. Fetele au urcat pe scena zilele trecute, la Ploiesti, potrivit ph-online.ro, iar violonista le-a aratat spectatorilor sfarcul drept, in toata splendoarea lui, pentru ca rochia vaporoasa si fara bretele i-a alunecat periculos de pe sani. Ea a continuat insa sa cante, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asta si pentru ca Alexandra exclude tot ce este in jurul ei atunci cand este vorba despre muzica, viata ei. Amadeus, una dintre cele mai longevive trupe de fete de pe piata romaneasca, se bucura si de succes international. Andreea, Alexandra, Patricia si Cristina au multe concerte in toata tara, dar si peste, si asta pentru ca muzica lor i-a cucerit pe straini, informeazaLibertatea.

Nici daca avea silicoane nu avea sanii atat de ....perfecti! Anna Lesko, aparitie de senzatie la TV! Anna Lesko a aparut la tv imbracata intr-o rochie extrem de sexy. Vedetei i s-au putut admira sanii in toata splendoarea, caci a purtat o rochie care i-a lasat la vedere o parte din nurii sai naturali. Tinuta i-a pus in valoare sanii frumoasei cantarete. Decolteul ravasitor al Annei Lesko l-a ametit chiar si pe Pavel Stratan, cel alaturi de care canta in ultimul ei, "Leagana barca", care deja a devenit hit. Vedeta este o aparitie ravasitoare la fiecare eveniment monden, iar barbatii roiesc in jurul ei, asa cum s-a intamplat si cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, care i-a fost iubit la un moment dat, scrieCancan.

Nu o sa crezi cine a cerut-o in casatorie pe Gina Pistol! Indiciu: e un personaj supranatural! Puse pe glume si mereu zambitoare Gina Pistol a raspuns pozitiv unei cereri in casatorie la care nici nu se astepta. Invitata la Alarma Pro Fm, ea a fost intrebata daca ar vrea sa se marite de un personaj cu puteri supranaturale. Pentru ca vedeta tv a declarat in prima editie MasterChef ca va invata sa gateasca atat de bine incat dupa emisiune sigur se va marita, ea a fost ceruta deja de sotie de un DJ Pro Fm. Costumat in Batman, barbatul i-a oferit frumoasei actrite de la Serviciul Roman de Comedie o scoica, pe post de inel de logodna. Amuzata de situatie, Gina a acceptat pe loc "oferta", anuntaClick.

Stefan Banica jr face economii la sange si cu actuala lui iubita, Lavinia Parva! Se inchid in casa si se uita la filme! De cand a recunoscut ca are o relatie cu Lavinia Parva, Stefan Banica jr nu si-a schimbat prea mult obiceiurile pe care le avea si pe vremea cand era casatorit cu Andreea Marin. Ca sa scape de paparazzii care ii vaneaza fiecare pas, dar si ca sa nu mai scoata bani din buzunar pentru bilete, solistul o invita pe sosia "Zanei" in vila lui, unde si-a amenajat o sala de cinematograf. In timp ce Andreea Marin si-a anuntat logodna cu turcul Tuncay Ozturk, fostul sot al "Zanei", Stefan Banica junior, isi face de cap cu iubita lui. Actorul nu se mai fereste nici macar de vecini, atunci cand partenera sa actuala, Lavinia Parva, ii bate la usa. De multe ori, acesta o asteapta in fata portii vilei sale, iar apoi cei doi se "inchid" intr-o camera care-i este foarte draga actorului. Este vorba despre sala de cinematograf pe care Stefan si-a amenajat-o acasa, dotata ultramodern, acolo unde cei doi indragostiti petrec nopti la rand urmarind cele mai recente filme, informeazaLibertatea.