Scenele cele mai fierbinti cu Bianca Dragusanu! Roscata saruta pasional un alt barbat! Victor va lua foc! Pe cand serialul "Narcisa salbatica", difuzat la Antena 1, facea furori in randul iubitorilor de telenovele din Romania si Bianca Dragusanu a avut o contributie mica, in cadrul acestei productii. Roscata a aparut in cateva secvente fierbinti, alaturi de actorul din rolul principal, Gabriel Dutu. Bianca Dragusanu a fost protagonista unei scene fierbinti din serialul "Narcisa salbatica", la inceputul lunii ianuarie 2011. Roscata a jucat rolul unei prostituate criminale, Iulia, care a schimbat radical viata celor doua personaje principale ale telenovelei de la Antena 1 (Alina Puscas - Narcisa - si Gabriel Dutu - Tudor), scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lavinia si-a marit tariful de cand se iubeste cu Stefan Banica Jr! Vezi aici cat pretinde solista, acum, pentru un concert! Bruneta a fost chemata sa cante intr-un club in care mai concertase. Numai ca, atunci cand proprietarii au auzit noul tarif al Laviniei, au ramas cu gura cascata: 1.700 de euro, in loc de 1.000, cat cerea inainte sa se cupleze cu Stefan Banica Jr. Disparuta de pe piata muzicala de mai bine de un an, Lavinia a revenit fulminant in centrul atentiei, insa nu prin proiectele muzicale, ci prin relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr., de aproximativ doua luni. Cu toate ca nu a rupt topurile muzicale cu vreun nou hit, Lavinia a avut grija sa profite din plin de pe urma mediatizarii de care a avut parte in ultima perioada. Si a reusit, scrie Cancan.

Un vas al miliardarului Ioan Niculae, sechestrat la Viena. Cel mai bogat roman, Ioan Niculae, are probleme nu doar in casnicie, ci si in afaceri. Una dintre navele societatii Steaua Dunarii Turism International, care ii apartine miliardarului, a fost sechestrata de autoritatile portuare austriece. Vasul a fost retinut la Viena pentru o datorie la carburanti de 280.000 euro. Ioan Niculae, singurul miliardar roman, care are o avere estimata de Forbes la peste 1,1 miliarde de euro, nu trece prin cea mai buna perioada a vietii lui. Aflat in plin divort, miza fiind averea uriasa pe care o are si pe care trebuie s-o imparta cu sotia lui, se pare ca au inceput sa-i scartaie si afacerile, scrie Click.

O cunoscuta prezentatoare TV a venit fara sutien la un eveniment! I s-au intarit sfarcurile si a atras numai priviri lacome. Cand e vorba de rochii speciale, pentru evenimente speciale, e destul de greu sa fii mereu in forma si sa porti intotdeauna tinute noi si care sa te avantajeze. Insa Irina Mohora a reusit sa imbrace o tinuta gratie careia a atras toate privirile. Linia intre o rochie sexy si una cu accente XXX poate sa devina foarte subtire, iar o aparitie de senzatie se poate transforma intr-una demna de filmele erotice, de multe ori. Dar nu este cazul Irinei Mohora, intrucat prezentatoarea a emanat senzualitate, prin toti porii, scrie Cancan.

Ce mesaj violent i-a trimis Nicolae Guta fiice sale: "C**** proasta, te-ai pus cu dracu". Nicoleta Guta a plecat de acasa pentru ca a fost batuta de tatal ei, Nicolae Guta, si sotul ei. Nu numai ca manelistul a fost violent cu fata lui, dar i-a trimis si un mesaj in care a amenintat-o. Conform reporterilor emisiunii "Un show pacatos", Guta i-a dat un sms Nicoletei in care o injura si o asigura ca nu va ma canta niciodata. "C**** proasta, te-ai pus cu dracu, o sa platesti scump. O sa platesti scump p**a jegosului. Promit ca aici este pentru tine sfarsitul carierei tale. Nu va mai canta nimeni cu tine. C**** nebuna! Du-te acum si ia-l pe ala de ti-a dat la m*** canceroaso, sa cante cu tine. Promit ca s-a sfarsit cu tine, nimeni nu va mai canta cu tine si o sa-ti iasa p*** pe gura si pe nas, scarba nebuna", spunea mesajul, scrie Click.

Gerard Butler hraneste orfanii romani. Daca in privinta relatiei cu romanca Madalina Ghenea lucrurile nu par sa stea chiar pe roze, totusi, pentru actorul Gerard Butler, Romania continua sa ocupe un loc special in sufletul lui. Motivul? El a dezvaluit recent ca, alaturi de o organizatie din Scotia, Mary's Meals, asigura hrana catorva sute de mii de copii orfani si bolnavi din intreaga lume, inclusiv din cateva centre din tara noastra. Succesul urias in cariera nu-l impiedica pe scotianul Gerard Butler, 43 de ani, sa uite de actele caritabile. Astfel ca, desi nu prea vorbeste despre aceste gesturi, el a dezvaluit recent intr-o revista destinata bogatasilor de pe tot mapamondul ca este implicat puternic, alaturi de fundatia Mary's Meals din Scotia, tara lui de bastina, in ajutorarea copiilor bolnavi si infometati, scrie Libertatea.