Oana Zavoranu e atacata de un celebru fotbalist din liga 1...cuplat! Reactia fabuloasa a vedetei cand a primit mesajele siropoase de amor. De cand este o femeie libera, Oana Zavoranu isi mareste zilnic numarul de admiratori. De curand, fotbalistul Ricardo Cadu s-a alaturat fanilor Oanei si a inceput sa-i scrie zilnic. Asa cum se obisnuieste, mai nou, toate idilele incep pe Internet, pe site-urile de socializare. Se pare ca asa a inceput si Cadu sa intre in vorba cu Zavo. Surse din preajma brunetei sustin ca totul a debutat in momentul in care Raluca Macovei, prietena Oanei vorbea cu Mario Camora, coleg de teren cu Cadu. Atunci se pare ca fotbalistul portorican a remarcat-o pe Zavoranca si a facut tot posibilul sa intre in vorba cu ea si mai ales sa obtina numarul ei de telefon, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Antonia e anti-sexy! Si-a pus ochelari de tocilara si ne-a aratat cat de mult iubeste saorma. Ne-am obisnuit cu ea in pictorial incitante, dar Antonia stie sa fie si banala in aparitii. Chiar si asa, cantareata a atras multe priviri marti seara, la evenimentul de lansare a liniei vestimentare "Maidana Fratziwear". Antonia s-a imbracat cu un tricou inscriptionat cu mesajul "I Wish Shaorma", cu o fusta larga de piele, si si-a pus ochelari cu rama groasa si ghete de scolarita. Artista a stat foarte linistita intreaga seara, multumindu-se sa urmareasca de la distanta cum Alex Velea si Smiley au sustinut un recital pe scena amplasat la Promenada Mall din Bucuresti, anuntaClick.

Oana Lis nu mai are rabdare pana la vara! Blonda isi arata bustul generos printr-un maiou foarte subtire. Avand in vedere ultima sa postare de pe contul de Facebook, Oana Lis duce dorul vremurilor in care mercurul din termometre indica temperaturi ridicate. Intr-o fotografie in care apare alaturi de una dintre prietenele sale, Oana Lis a aparut imbracata atat de lejer, incat lasa sa i se vada sanii. Blondina a lamurit repede si motivul pentru care a decis sa afiseze acesta imagine, apreciata imediat de catre fanii ei. Acestia au lansat cateva comentarii de apreciere la adresa initiativei acesteia. Oana Lis anunta una dintre tinutele pe care intentioneaza sa o poarte vara viitoare. Pornind de la aceasta fotografie sexy, ne putem gandi ca blonda s-a saturat de anotimpul rece si vrea ca soarele sa revina cat mai repede, informeazaLibertatea.

Interzis minorilor: Un faimos cantaret din Romania, fotografiat la masaj erotic! Vezi cum trage de sani o bruneta goala. Considerat una dintre cele mai traznite personaje din industria noastra muzicala, Vali Craciunescu revine in centrul atentiei prin cateva fotografii de-a dreptul uluitoare. Cantaretul apare gol, la masaj erotic, alaturi de 3 femeie dezbracate. La inceputul anilor 2000, Spitalul de Urgenta era una dintre cele mai in voga trupe din Romania. Asta si datorita simpaticului acordeonist Vali Craciunescu. La aproape un deceniu de la desfiintarea formatiei, artistul revine din nou in centrul atentiei, printr-un pictorial controversat. Vali a devenit imaginea unui salon de masaj erotic, el fiind protagonistul unei sedinte foto incendiare alaturi de cateva angajate de baza ale respectivului stabiliment, scrieCancan.

Gospodina Lavinia face piata pentru Stefan Banica jr. Lavinia Parva (29 de ani) a devenit o adevarata gospodina! De cand locuieste cu Stefan Banica jr. (46 de ani), bruneta gateste, face piata si deja isi asuma rolul de viitoare nevasta. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cantareata cu plasele burdusite de cumparaturi. "Zana" e istorie! Incet, dar sigur, Lavinia Parva si-a marcat teritoriul. Dupa ce a stat ceva vreme "in umbra", sosia mai tanara a Andreei Marin a reusit in sfarsit sa se transforme in iubita oficiala a cantaretului, dar sa se si mute in casa acestuia. Si la cum decurg lucrurile, in curand si-ar putea revendica si mult-ravnitul nume de "Banica jr.", adjudecat pana acum doar de celebrele dive Mihaela Radulescu si Andreea Marin, actuala Ozturk, anuntaClick.